Voimavaroja vaikean palovamman kokeneille

Voimavaroja vaikean palovamman kokeneille

Onko sinulla palovamma? Haluatko lisää tietoa siitä, miten selvitä sen kanssa? Kaipaatko vertaistukea? Hae mukaan Allergia-, iho- ja astmaliiton Voimavaroja vaikean palovamman kokeneille -verkkokurssille! Kurssi on maksuton.

Kurssiaika: 30.4–27.5.2024 
Hakuaikaa on jatkettu 28.4.2024 asti

Allergia-, iho- ja astmaliitto järjestää verkkokurssin vaikean palovamman kokeneille. Kurssin aikana voit luottamuksellisesti jakaa kokemuksiasi muiden palovamman kokeneiden kanssa, saada voimavaroja elämääsi ja hyvinvointiasi tukevaa tietoutta. Kurssilla saat luotettavaa tietoa alan asiantuntijoilta ja voit matalalla kynnyksellä kysyä mieltäsi askarruttavista asioista.

Kurssi on kehitetty yhteistyössä Jorvin palovammakeskuksen kanssa.

Kurssilla käsitellään seuraavia aiheita:

Arvenhoito
Toimintaterapeutin/fysioterapeutin ohjaus kudosliikkuvuuden lisäämiseksi, tietoutta ja tuotenäytteitä ihonhoitoon.

Henkinen jaksaminen
Työkaluja trauman käsittelyyn. Rentoutumisen, unen ja liikunnan vaikutus mielen hyvinvointiin.

Ravitsemus
Käytännön vinkkejä ja keinoja arkiruokailuun palovamman kokeneille.

Vertaistuki
Voit jakaa kokemuksiasi itsellesi sopivissa määrin. Ohjelmaan sisältyy vertaisen tarina. 

Muutokset ohjelmaan mahdollisia. 

Kurssi toteutetaan Allergia-, iho- ja astmaliton verkkokurssialustalla, jossa kurssille osallistuminen tapahtuu helposti internet-selaimella. Kurssille osallistuminen ei siis edellytä asennuksia työpöydälle eikä vaadi selaimen lisäosia. Tarvitset osallistuaksesi vain verkkoyhteyden sekä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä sähköpostiosoitteen, jonka kautta voimme toimittaa sinulle linkin kurssille.

Tehtäviin, kuten videotietoiskujen katsomiseen, omiin pohdintoihin, käytännön harjoituksiin sekä vertaiskeskusteluihin on hyvä varata hetki aikaa lähes joka päivä, viikossa noin kaksi tuntia. Kurssi ei sisällä aikatauluun sidottuja tapaamisia, vaan voit suorittaa kurssin tehtäviä itsellesi sopivina ajankohtina. Kaikki kurssin tehtävät ja muu kurssimateriaali löytyvät verkkokurssialustalta, jonne ne avautuvat kurssin aikana viikko kerrallaan.

Verkkokurssille valitaan hakijoiden joukosta n. 30 kurssilaista. Kurssi on osallistujille maksuton.

Siirry hakulomakkeeseen

Sivua päivitetty: 12.4.2024