Mitä tietoa etsit?

Luontoliikuntabingo

Osallistu Allergia-, Iho- ja Astmaliiton luontoliikuntabingoon ja kerää kortissa olevia luontoliikunta-aktiviteetteja läpi vuoden. Kampanja-aika 1.1.-31.12.2020

Luontoliikunta-bingo on Luontoliikkujat-hankkeen kampanja, jonka tavoitteena on innostaa ihmisiä ulkoilemaan ja kokeilemaan matalan kynnyksen luontoliikuntalajeja. Kokeile rohkeasti bingokortin tarjoamia aktiviteettejä ja edistät samalla terveyttäsi ja hyvinvointiasi. Luontoliikunta sopii kaikille, myös astaa, allergioita ja ihotauteja sairastaville. Luonnossa liikkuessa luonnon terveyshyödyt yhdistyvät ja liikunnan tarjoamiin terveyshyötyihin.

Kun saat bingokortin täyteen, voit osallistua retkisetin arvontaan. Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Arvomme pääpalkinnon kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken kaksi kertaa vuoden 2020 aikana, joten voit reippailla vaikka kaksi korttia täyteen vuoden aikana.Ensimmäinen arvonta suoritetaan 26.6.2020 ja vuoden viimeinen arvonta 31.12.2020.

Voit myös osallistua kerran kuussa jaettavien tuotepalkintojen arvontaan lataamalla Instagramiin luontoliikunta-aiheisen kuvan. Liitä kuvaan #luontoliikkujat, ja #luontoliikuntabingo. Arvonta suoritetaan joka kuukauden viimeisenä päivänä.

Lataa luontoliikuntabingo (PDF) myös kaverillesi.

Iloisia liikuntahetkiä!

Haluatko tuottaa hyvää myös muille? Ryhdy liikuttajaksi! Liikuttajana voit järjestää vaikka liikunnalliset vertaistreffit. Sitoutumista ei tarvita ja tekemällä hyvää muille, tuet myös omaa hyvinvointiasi. Lue lisää liikuttajat-toiminnasta.

Luontoliikuntabingo

Kun olet kerännyt luontoliikuntabingon liikuntahaasteet täyteen, jätä yhteystietosi alle ja osallistut luontoliikuntabingon arvontaan. Yhteystietoja käytetään vain arvonnassa ja ne poistetaan kilpailun päätyttyä. Kilpailuaika 1.1.-31.12.2020. Arvontapäivät 26.6.2020 ja 31.12.2020. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Kilpailun palkintona arvotaan Fjällrevenin Re-Kånken reppu (16l), Light My Fire MealKit BIO ja luontoliikkujat tuote. Palkointojen arvo noin 120e.

Olen kerännyt luontoliikuntabingokortin kaikki liikuntahaasteet ja osallistun arvontaan jättämällä yhteystietoni alle.

Sivua päivitetty: 23.1.2020