Luontoliikuntabingo

Kampanja on päättynyt ja arvonta suoritettu.Bingokorttia voi edelleen käyttää vapaasti ja nauttia sen antamista ideoista erilaisista luontoaktiviteeteistä.

Luontoliikunta-bingo on Luontoliikkujat-hankkeen kampanja vuodelle 2020. Tavoitteena on innostaa ihmisiä ulkoilemaan ja kokeilemaan erilaisia matalan kynnyksen luontoliikuntalajeja. Kokeile rohkeasti bingokortin tarjoamia aktiviteettejä ja edistät samalla terveyttäsi ja hyvinvointiasi. Luontoliikunta sopii kaikille, myös astaa, allergioita ja ihotauteja sairastaville. Luonnossa liikkuessa luonnon terveyshyödyt yhdistyvät ja liikunnan tarjoamiin terveyshyötyihin.

Lataa luontoliikuntabingo (PDF) myös kaverillesi.

Iloisia liikuntahetkiä!

Haluatko tuottaa hyvää myös muille? Ryhdy liikuttajaksi! Liikuttajana voit järjestää vaikka liikunnalliset vertaistreffit. Sitoutumista ei tarvita ja tekemällä hyvää muille, tuet myös omaa hyvinvointiasi. Lue lisää liikuttajat-toiminnasta.

Luontoliikuntabingo

Kun olet kerännyt luontoliikuntabingon liikuntahaasteet täyteen, jätä yhteystietosi alle ja osallistut luontoliikuntabingon arvontaan. Yhteystietoja käytetään vain arvonnassa ja ne poistetaan kilpailun päätyttyä. Kilpailuaika 1.1.-31.12.2020. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Kilpailun palkintona arvotaan Fjällrevenin Re-Kånken reppu (16l), Light My Fire MealKit BIO ja luontoliikkujat tuote. Palkointojen arvo noin 120e.

Sivua päivitetty: 13.1.2022