Tule mukaan kehittämään liikuntatoimintaamme

8.4.2020

Haluatko vaikuttaa Allergia-, iho- ja astmaliiton liikunta-asioihin? Hae liikuntatoiminnan kehittämistyöryhmään 20.4. mennessä.

Haluatko vaikuttaa Allergia-, iho- ja astmaliiton toimintaan? Ovatko liikunta-asiat lähellä sydäntäsi? Nyt sinulla on tilaisuus sanoa sanasi siihen, mihin suuntaan liiton liikuntatoimintaa kehitetään.

Haemme Allergia-, iho- ja astmaliiton uuteen työryhmään liikunnasta ja muiden liikuttamisesta kiinnostuneita henkilöitä. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta tai näkemystä siitä, miten liiton ja sen jäsenyhdistysten liikuntatoimintaa hyödyttäisi parhaiten jäsenistöä, ja miten toimintaa voisi entisestään parantaa.

Ryhmään toivotaan monenlaisia, sanavalmiita ja toimeliaita, liikunnasta kiinnostuneita henkilöitä, jotka kuuluvat liiton kohderyhmiin eli sairastavat astmaa, atooppista ihottumaa, allergioita, harvinaista ihotautia tai ovat palovamman kokeneita.

Liiton työryhmien tarkoitus on nostaa entistä paremmin kohderyhmiemme ääni, tarpeet, toiveet ja haasteet kuuluviin liiton kehittämistoiminnassa. Työryhmä kokoontuu 2-4 kertaa vuodessa, pääasiassa etäyhteydellä, mutta tilanteen salliessa myös kasvotusten. Toimintakausi on aluksi noin vuoden.

Kiinnostuitko? Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus työryhmään 20.4. mennessä sähköpostilla osoitteeseen paula.lehtomaki@allergia.fi. Kerro hakemuksessa, miksi sinä sopisit mukaan Allergia-, iho- ja astmaliiton liikuntatoiminnan kehittämistyöryhmään. Ryhmän koko on rajattu. 

Sivua päivitetty: 8.4.2020