Jäsen: Ota mobiilijäsenkortti käyttöön ja osallistu arvontaan

5.10.2023

Allergia-, iho- ja astmaliiton jäsenyhdistyksen jäsen voi ladata jäsenkorttinsa älypuhelimeen. Mobiilijäsenkortti kannattaa ottaa käyttöön nyt, sillä sen ladanneiden kesken järjestetään arvonta.

Mobiilijäsenkortissa on useita etuja paperiseen jäsenkorttiin verrattuna. Puhelimessa kortti kulkee helposti matkassa ja on aina käden ulottuvilla. Sillä voi todistaa paitsi jäsenyytensä myös päivittää näppärästi omat yhteystietonsa. Mobiilijäsenkortista voi lisäksi tarkistaa jäsenedut, lukea liiton uutisia ja etsiä jäsenyhdistyksen tapahtumia.

Mobiilijäsenkortin voi ladata sovelluskaupasta

Maksuttoman Allergia-, iho- ja astmaliiton mobiilijäsenkortin voi ladata älypuhelinten sovelluskaupasta nimellä "Allergia-, iho- ja astmaliitto". Tarkemmat ohjeet sovelluksen lataamiseen löytyvät liiton nettisivuilta Järjestö > Jäsenyys > Mobiilijäsenkortti.  

Arvonta mobiilijäsenkortin ladanneiden kesken

Mobiilijäsenkortin käyttöönsä ottaneiden kesken arvotaan 15.12. Kånken -reppu, joka sisältää Allergia-, iho- ja astmaliiton tuotepaketin (arvo 119 euroa). Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki jäsenkortin älypuhelimeensa ladanneet.

Paperista jäsenkorttia ei lähetetä automaattisesti

Jäsenet ovat aiemmin saaneet paperisen jäsenkortin vuoden ensimmäisen Allergia, Iho & Astma -lehden mukana. Jatkossa paperisia kortteja ei lähetetä automaattisesti kaikille jäsenille. Mikäli jäsen tarvitsee jatkossa paperisen jäsenkortin, voi sitä pyytää sähköpostilla osoitteesta jasenet@allergia.fi.

Sivua päivitetty: 5.10.2023