Haemme joukkoomme kemikaaliasiantuntijaa

14.11.2019

Nykyisen osaajamme siirtyessä uusien haasteiden pariin etsimme nyt liittomme tutkimus- ja kehittämisyksikköön kemikaaleihin perehtynyttä asiantuntijaa.

  • toimit asiantuntijana neuvontapalveluissa ja mediassa
  • vastaat osaltasi tutkimustoiminnan toteuttamisesta
  • toimit osana moniammatillisia tiimejämme tuoden osaamisesi organisaation käyttöön

Taustakoulutukselta sinulla on soveltuva kemian alan korkeakoulututkinto.

Sinulla on näyttöä hanketyöstä ideoinnista toteutukseen. Lisäksi olet esiintymistaitoinen ja sujuva kirjoittaja ja sinulla on pitkäjänteisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä positiivisuuden kera.

Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu lisäksi allergiaan ja astmaan liittyvän tiedon kokoamista ja jalostamista liiton eri toimijoiden käyttöön. Pääosin suomeksi tehtävän julkaisutyön ohessa on mahdollisuus alkuperäisjulkaisujen laadintaan oman tutkimus- ja kehittämistyön osana.

Potilasnäkökulmasta nousevan soveltavan tutkimuksen ja projektihallinnan kokemus ovat eduksi. Tehtävässä edellytetään omatoimisuutta. Voit vaikuttaa selvitysten ja hankkeiden suunnitteluun, sisältöön, toteutukseen ja tulosten hyödyntämiseen. Laaja-alainen kemikaalien tuntemus ja osaaminen kemikaalien terveysvaikutuksista luetaan eduksi.

Arvostamme innostunutta työotetta, omatoimisuutta, huumorintajua sekä halua ja kykyä laittaa suunnitelmat toimeksi. Tunnistamme hyvän tekijän sellaisen osuessa kohdallemme, joten tärkeintä on positiivinen asenne, kehittymishalu ja tahto olla osa monitieteistä ja -taitoista työyhteisöä.

Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle monipuolisen, haastavan ja innostavan työn osaavassa työyhteisössä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 7.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Toimipaikkana on Allergiatalo Helsingissä. Edellytämme myös matkustusvalmiutta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähteä hakemuksesi, ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja 1 min mittainen esittelyvideo itsestäsi osoitteeseen rekry@allergia.fi . Haethan tehtävää 1.12.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Kimmo Saarinen, ke 20.11. klo 13-15, to 21.11. klo 10-12 ja ma 25.11. klo 9-12, p. 040 7214108. 

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry on savuton työpaikka.

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on valtakunnallinen terveysjärjestö, jonka tehtävänä on parantaa allergisten, astmaatikkojen, eri tavoin herkistyneiden sekä erilaisia, myös harvinaisia ihotauteja sairastavien ja heidän läheistensä elämänlaatua ja edistää heidän yhteiskunnallisia oikeuksiaan.

Sivua päivitetty: 14.11.2019