Etsimme Allergia-, iho- ja astmaliittoon kurssiasiantuntijaa

5.9.2023

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry hakee STEAn tukemaan kurssitoimintaan asiantuntijaa nykyisen osaajamme siirtyessä uusiin haasteisiin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jossa työtehtäviisi kuuluu mm.

  • vastata osaltasi liiton kurssikokonaisuudesta, sen kehittämisestä, tavoitteiden tarkentamisesta ja toteuttamisesta
  • kurssien ja verkkokurssien suunnittelu ja käytännön toteuttaminen
  • yhteistyöverkostoissa toimiminen
  • kurssimateriaalin tuottaminen
  • hankehakua, raportointia, tilastointia sekä seurannan ja arvioinnin toteuttamista

Työnkuva tarkentuu valitun osaamisen ja koulutuksen perusteella.

Asiantuntijan tehtävään on edellytyksenä sairaanhoitaja YAMK tai terveydenhoitaja YAMK. Kursseja toteutetaan myös verkossa, joten odotamme kykyä työskennellä verkkoympäristössä ja kameran edessä. Kurssityössä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaidot.

Luemme eduksi STEA-rahoitteisen toiminnan tuntemuksen sekä ymmärryksen pitkäaikaissairaan ja lapsiperheen arjesta. Arvostamme järjestömaailman tuntemusta. Lisäksi hankintalain tuntemus on eduksi. Arvostamme innostunutta työotetta, omatoimisuutta sekä halua ja kykyä laittaa suunnitelmat toimeksi. Tärkeää on positiivinen asenne, kehittymishalu, paineensietokyky ja yhteistyötaidot.  

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, kuitenkin sidoksissa STEAn avustuspäätöksiin. Toimen täyttämisessä noudatamme 6 kk koeaikaa. Kyseessä on kokoaikatyö. Se sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä vaatii matkustamisvalmiutta. Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle monipuolisen, haastavan ja innostavan työn osaavassa työyhteisössä. Työntekoasi tukevat monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-etu sekä työterveyshuollonpalvelut. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Toimipiste on Helsingissä.  

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 4.10.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@allergia.fi.  Otsikoi hakemuksesi ”asiantuntija”. Haastatteluita saatetaan toteuttaa jo hakuajan aikana.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa 7.9.2023 klo 15.00–17.00 ja 8.9.2023 klo 8.00–10.00 sekä 15.9.2023 klo 8.00-10.00 hallintopäällikkö Sirpa Pajunen p. 050 408 7335.  

Allergia-, iho- ja astmaliitto on savuton työpaikka.

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry jäsenyhdistyksineen on valtakunnallinen kansanterveys- ja potilasjärjestö, joka edistää allergiaa, astmaa ja ihosairauksia sairastavien ja heidän läheistensä oikeutta hyvään arkeen ja edistää heidän yhteiskunnallisia oikeuksiaan. Liitto toimii turvallisen ja kestävän elinympäristön sekä terveellisten elintapojen puolestapuhujana.

Sivua päivitetty: 22.9.2023