Aurinkopainotteinen kurssi Kanarialla atoopikoille syksyllä 2022

10.6.2022

Toistaiseksi viimeisen Kanarialla järjestettävän aurinkopainotteisen kurssin haku on alkanut.

Allergia-, iho- ja astmaliitto on järjestänyt perinteisesti atoopikoille aurinkopainotteista kurssimuotoista toimintaa Kanariansaarilla. Aurinkopainotteisen kurssitoiminnan rahoitus on päättynyt, mutta järjestämme vielä viimeisen aurinkopainotteisen kurssin Gran Canarialla syksyllä 2022. 

Monet atoopikot hyötyvät auringon säteilyn tulehdusta lieventävistä vaikutuksista. Kanariansaarilla järjestyille kursseille osallistuneet ovat kertoneet kurssien parantaneen heidän elämänlaatuaan monin tavoin. Kurssin käyneet ovat olleet sen jälkeen tyytyväisempiä muun muassa työkykyynsä, terveydentilaansa sekä unenlaatuunsa. He ovat arvioineet myös olevansa aiempaa tarmokkaampia ja virkeämpiä.

Pääpaino toistaiseksi viimeisellä kurssilla on ensimmäistä kertaa aurinkopainotteiselle kurssille osallistuvien atoopikkojen tukemisessa. Aurinko ja merivesi tarjoavat kurssilla suotuisan ympäristön oman hyvinvoinnin vahvistamiseen. Kurssin ohjelmassa painottuu ohjattu ryhmämuotoinen vertaistuellinen toiminta, jossa ihonhoitoon, omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin liittyvä alustukset ja ryhmäkeskustelut vuorottelevat yhteisten liikunta- ja rentoutusharjoitusten sekä retkien kanssa. Vapaa-ajalla voi yhdistää auringonottoa ja vertaiskeskusteluja vahvistaen samalla omaa ihoa ja keräten lisää motivaatiota oman ihosairautensa omahoidon tueksi.

Tutustu kurssin hakuehtoihin ja jätä hakemuksesi kurssille 18.8. mennessä.
Lisätietoja löydät kurssitoimintamme sivuilta Atoopikkojen aurinkopainotteinen kurssi 2022 - Allergia.fi

Sivua päivitetty: 10.6.2022