VERKKOVERTAISTREFFIT: Arkea ihosairauden kanssa

17.4.2024

Onko sinulla joku pitkäaikainen ihosairaus joka vaikuttaa arkeesi? Mietityttäkö jaksaminen sairauden kanssa? Kaipaatko muilta vinkkejä arken sujuvoittamiseen?

Tule keskiviikkona 17.4.2023 klo 18-19 verkkovertaistreffeille.Treffeille ovat tervetulleita kaikki, joilla on joku arkeen ja jaksamiseen vaikuttava ihosairaus.

Vertaistreffeillä tapaat muita erilaisia ihosairauksia sairastavia, pääset jakamaan jakamaan ajatuksia ja kokemuksia, ja saat muilta vinkkejä arkesi tueksi.
Vertaistreffeillä ei ole luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun, antoisaan vertaiskeskusteluun. Vertaistreffit vetää liiton koulutettu vapaaehtoinen.

Verkkovertaistreffit toteutetaan verkon välityksellä. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä. Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni. Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 17.55 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.00.

Ilmoittaudu mukaan.

Laita päivämäärä kalenteriisi! Saat ennen vertaistreffejä osallistumislinkin sähköpostiisi.

Muistathan, että vertaistreffien keskustelut ovat luottamuksellisia, joten osallistuthan keskusteluun rauhallisesta paikasta ja käytä kuulokkeita, jos samssa tilassa on muita ihmisiä.

Tervetuloa mukaan vaihtamaan ajatuksia muiden samaa sairautta sairastavien kanssa!

Lisätietoa vertaistreffeistä ja muita tulevia treffejä: allergia.fi/vertaistreffit

Lisätietoja: paula.lehtomaki@allergia.fi

Sivua päivitetty: 11.1.2024