VERKKO: Vitiligo-vertaistreffit ja alustus kosmetiikasta

14.6.2023

Sairastatko vitiligoa? Kaipaatko vertaistukea muilta samaa sairautta sairastavilta? Tule juttelemaan ja jakamaan ajatuksia muiden samojen asioiden ääressä pyörivien kanssa!
Tule juttelemaan ja tapaamaan muita verkkovertaistreffeille, keskiviikkona 14.6.2023 klo 18.30-20.

Vertaistreffeillä saa muilta vinkkejä arkeen ja kuulet muiden ajatuksia ja kokemuksia. 
Näillä treffeillä on mukana myös Helsingin Allergia- ja astmayhdistyksestä Kosmetiikan Allergiaportaalin asiantuntija Merike Laine. Merike pitää alustuksen auringolta suojautumisesta ja aurinkovoiteista sekä mm. itseruskettavista voiteista. Merikeltä voi myös kysyä kosmetiikkaan liittyen. Lisätietoa portaalista: www.kosmetiikka-allergia.fi

Verkkovertaistreffit toteutetaan verkon välityksellä. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä. Huolehdi, että laitteessa jota käytät on kamera ja mikrofoni.

Yhteyksiä voi kokeilla noin 18.25 alkaen. Varsinaiset vertaistreffit aloitetaan klo 18.30.

Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake. Saat ennen vertaistreffejä osallistumislinkin sähköpostiisi. Laita päivämäärä kalenteriisi!
Ilmoittaudu mukaan >>​​​​​​​

Muistathan, että vertaistreffien keskustelut ovat luottamuksellisia. Jos osallistut keskusteluun paikassa, jossa on muita ihmisiä, käytäthän kuulokkeita.

Lisätietoa vertaistreffeistä ja tulevistaa vertaistreffeistä: allergia.fi/vertaistreffit

Tervetuloa mukaan vaihtamaan ajatuksia muiden samaa sairautta sairastavien kanssa!

Lisätietoja: aino.loikkanen@allergia.fi

Sivua päivitetty: 2.6.2023