VERKKO: Uusien jäsenten ilta

20.4.2023

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan, uusi jäsenemme!

Kiitokseksi siitä että olet liittynyt mukaan kutsumme sinut mukaan Uusien jäsenten verkkoiltaan to 20.4.2023 klo 18-19.

  • Onko liiton ja yhdistysten tarjoama maksuton neuvonta sinulle tuttu?
  • Oletko tutustunut liiton kurssitarjontaan, löytyisikö sieltä juuri sinulle tai perheellesi sopiva kurssi?
  • Oletko kaivannut juttuseuraa ja mahdollisuutta vaihtaa kokemuksia toisten allergioita, astmaa tai ihosairautta sairastavien tai vaikean palovamman kokeneiden kanssa? Verkkoillassa kuulet lisää mm. vertaistreffeistä ja vertaiskeskusteluryhmistä sekä oman yhdistyksesi tarjoamista mahdollisuuksista.
  • Mietitkö mihin yhdistykseen tarkalleen liityitkään? Kerromme lisää liiton jäsenyhdistyksistämme ja niiden toiminnasta.
  • Kiinnostaisiko lähteä mukaan vapaaehtoistoimijaksi tekemään yhteistä hyvää? Kuulet erilaisista mahdollisuuksista osallistua ja olla mukana, kurkataan mm. vertaistukijan, somelähettilään, liikuntavastaavan ja kokemustoimijan rooleihin.

Illan tarkoitus on myös toivottaa jäsenet tervetulleiksi mukaan toimintaamme, tulla tutuksi ja kertoa liiton tarjoamista palveluista sekä vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti uusille jäsenillemme, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki liiton jäsenet, jotka kaipaavat lisää tietoa liiton tarjoamista palveluista ja haluavat tietää lisää aiheesta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa vuoden 2023 alkupuolella. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki sähköpostilla muutama päivä ennen tapahtumaa. Laita siis päivämäärä omaan kalenteriisi!

Tapaamisiin verkossa & tervetuloa mukaan oman jäsenyhdistyksesi toiminnan pariin!

Sivua päivitetty: 25.11.2022