VERKKO: Tervetuloa vapaaehtoiseksi -koulutus

24.1.2024 Teams

Neljä naista seisoo juttelemassa tulipaikan edessä.

Kiinnostaisiko sinua edistää allergian, ihosairauden tai astman kanssa elävien elämää joko virtuaalisesti tai omalla paikkakunnallasi? Haluaisitko järjestää vertaistapaamisia tai liikuntatoimintaa paikkakunnallasi? Voisiko verkkovertaistreffien järjestäminen olla sinun juttusi? Haluatko tehdä pieniä vaikuttavia tekoja edistääksesi pitkäaikaissairaiden asemaa alueellasi? Tai kaipaatko tietoa, kuinka päästä mukaan yhdistyksen toimintaan?

Tule mukaan kuulemaan lisää liiton erilaisista vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista ja pohtimaan, mitä sinä voisit tehdä vapaaehtoisena Allergia-, iho- ja astmaliitossa ja sen jäsenyhdistyksissä.

Koulutus järjestetään ke 24.1.2024 klo 17.30-19.00 etäyhteyksin Teamsissä, joten osallistuminen on helppoa mistä päin Suomea vaan.
 

Koulutuksessa:

  • tutustut paremmin Allergia-, iho- ja astmaliittoon ja sen jäsenyhdistyksiin.
  • saat tietoa erilaisista vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista liitossa ja sen jäsenyhdistyksissä.
  • kuulet, kuinka jokainen voi omalla toiminnallaan edistää astmaa, allergioita ja ihotautia sairastavien asiaa omalla paikkakunnallaan.
  • saat vinkkejä vertaisohjaajana toimimiseen ja vertaistreffien järjestämiseen.
  • pääset pohtimaan, mikä olisi sinun tapasi toimia liiton vapaaehtoisena.


Ilmoittaudu mukaan tästä: https://link.webropol.com/ep/tervetuloavapaaehtoiseksi

Käyttämällä muutaman tunnin aikaasi, saat tehtyä paljon hyvää - ja tietysti kasapäin vertaistukienergiaa myös itsellesi. Tervetuloa mukaan!


Lisätietoa: mia.teerikangas@allergia.fi

Sivua päivitetty: 14.12.2023