VERKKO: Asiakkaana kosmetiikka-allerginen -tietoisku ammattilaisille

17.4.2024

images.png

Toimitko kampaajana, kosmetologina, kynsi- tai ripsiteknikkona tai muussa vastaavassa tehtävässä? Kohtaatko työssäsi kosmetiikka-allergisia asiakkaita? Haluatko päivittää tietosi kosmetiikka-allergioista? Kaipaatko oppia miten huomioida allergiat palvelutilanteessa? Mietitkö miten saada lisää asiakkaita kosmetiikka-allergisista? Haluatko kuulla potentiaalisen asiakkaan, kosmetiikka-allergisen näkökulmaa?

Tule osallistumaan Asiakkaana kosmetiikka-allerginen -verkkotietoiskuun. Se pidetään ke 17.4.2024 klo 13–14. Tietoisku on maksuton.

Ohjelma:

  • Tervetuloa
  • Mitä kosmetiikka-allergiat ovat ja mitä kannattaa huomioida asiakkaan kohtaamisessa?
  • Terveisiä Kosmetiikka-allergisena kampaajalla ja kosmetologilla -kyselystä
  • Kosmetiikka-allergisen haastattelu
  • Kysy kosmetiikka-allergiasta, me vastaamme!
  • Loppusanat

Verkkotietoisku toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys ja kaiutin. Yhteyksiä voi kokeilla klo 12.50 alkaen. Sinun kannattaa pitää kamerasi ja mikkisi kiinni. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja suoraan esiintyjille Teamsin keskusteluosion kautta.

Ilmoittaudu mukaan, niin saat vahvistusviestissä linkin tapahtumaan. Täytä ilmoittautumislomake tämän linkin kautta.


Verkkotietoiskun järjestää Allergia-, iho- ja astmaliitto ja Helsingin Allergia- ja Astmayhdistys, joka ylläpitää Kosmetiikan allergiaportaalia.


Lisätietoa kosmetiikka-allergioista: www.kosmetiikka-allergia.fi/

Lisätietoa verkkotietoiskusta: Anu Sauliala, anu.sauliala@allergia.fi

Sivua päivitetty: 6.12.2023