VERKKO: Allergiaperheiden verkkovertaistreffit

23.4.2020 Verkko

aia_vertaistreffit_1200x628.pngHei sinä vanhempi, jonka lapsella on ruoka-allergia!

Tule mukaan torstaina 23.4. klo 17-18 vertaistreffeille juttelemaan lapsen ruoka-allergiasta. Lapsellasi voi oireilla ruoka-allergia iho-, suolisto- tai anafylaksiaoireilla, ei ole väliä millä.  Saat muilta vinkkejä arkeen ja kuulet monia ajatuksia ja kokemuksia. Vertaistreffeillä ei siis ole ruoka-allergia-luentoa tai terveydenhuollon ammattilaista antamassa ohjeita, vaan verkkotapaaminen perustuu ohjattuun vertaiskeskusteluun.

Verkkovertaistreffit toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen ja hommaan pääsee mukaan ihan vain klikkaamalla sinulle toimitettavaa linkkiä. 
Jokaisen osallistujan ääni kuuluu ja video näkyy. Pystyt osallistumaan verkkovertaistreffeille tietokoneella nettiselaimella tai kännykällä (kannattaa ladata sovelluskaupasta Teams). Yhteyksiä voi kokeilla jo klo 16.45 alkaen.

Verkkovertaistreffejä vetämässä Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu

Verkkovertaistreffeille mahtuu 17 ensimmäistä mukaan ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan 23.4. klo 15.00 mennessä täyttämällä ilmoittautumislomake osoitteessa https://q.surveypal.com/Allergiaperheiden-verkkovertaistreffit-23.4.2020. Ilmoittautuneet saavat linkin, jonka kautta pääsee mukaan verkkovertaistreffeille.

Tervetuloa allergiaperheiden verkkovertaistreffeille!

Lisätietoja: Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu, anu.sauliala@allergia.fi

Sivua päivitetty: 26.3.2020