Verkkotietoisku kahviloissa työskenteleville: Asiakkaana ruoka-allerginen

10.10.2023

images.png

Kohtaatko työssäsi kahvilassa ruoka-allergisia asiakkaita? Haluatko päivittää tietosi ruoka-allergioista? Kaipaatko oppia miten huomioida allergiat ruuan valmistuksessa ja tarjoilussa? Mietitkö miten saada lisää asiakkaita ruoka-allergisista? Haluatko kuulla potentiaalisen asiakkaan, ruoka-allergisen näkökulmaa?

Tule osallistumaan Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkotietoiskuun ”Asiakkaana ruoka-allerginen". Verkkotietoisku pidetään tiistaina 10.10.2023 klo 14.00–14.45! Tietoisku on suunnattu kahviloissa työskenteleville.


Ohjelma:

  • Tervetuloa
  • Mitä ruoka-allergiat ovat? ruoka-allergianeuvoja Ilona Mähönen, Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys
  • Allergioiden huomioiminen ruuan valmistuksessa ja tarjoilussa, ruoka-allergianeuvoja Ilona Mähönen, Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys
  • Lisää asiakkaita ruoka-allergiat huomioimalla! Terveisiä ruoka-allerginen kahvilassa -kyselystä, verkkoasiantuntija Anu Sauliala, Allergia-, iho- ja astmaliitto
  • Millaista on olla ruoka-allergisena asiakkaana? Ruoka-allergisen haastattelu.
  • Loppusanat

Verkkotietoisku toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys ja kaiutin. Yhteyksiä voi kokeilla klo 13.50 alkaen. Sinun kannattaa pitää kamerasi ja mikkisi kiinni. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja suoraan esiintyjille Teamsin keskusteluosion kautta.

Ilmoittaudu mukaan, niin saat vahvistusviestissä linkin tapahtumaan. Täytä ilmoittautumislomake tämän linkin kautta.

Pääset tietoiskuun klikkaamalla tätä linkkiä.

Tietoiskusta tehdään tallenne, mutta kannattaa osallistua tietoiskuun ti 10.10., jos omat työt sen mahdollistavat.


Verkkotietoiskun järjestää Allergia-, iho- ja astmaliitto ja Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys
Lisätietoa: Anu Sauliala, anu.sauliala@allergia.fi

Tilaisuus on maksuton ja se on osa 13.10.2023 vietettävää Ruoka-allergiapäivää. Vuonna 2023 Ruoka-allergiapäivän teemana on ruoka-allerginen kahvilassa.

Lue lisää: www.allergia.fi/tapahtumat/ruoka-allergiapaiva-2023.

Sivua päivitetty: 10.10.2023