TAMPERE: Vapaaehtoisten kesäpäivät

10.6.2023 - 11.6.2023 Scandic Koskipuisto, Koskikatu 5, Tampere

Toimitko sinä yhdistyksessäsi vertaistoiminnan mahdollistajana tai oletko ollut mukana järjestämässä vertaistreffejä? Tarjoatko somelähettiläänä tai kokemustoimijana tietoa ja vertaistukea astmasta, allergioista tai ihosairauksista? Vai toimitko yhdistyksessä esimerkiksi tapahtuma- ja liikuntavastaavana tai muuten aktiivisena vapaaehtoisena?

Tervetuloa mukaan Vapaaehtoisten kesäpäiville Tampereelle 10.-11.6. Tarjolla on mm. asiaa vertaisuudesta ja vapaaehtoisena toimimisesta, toiminnan yhteiskehittämistä, muiden vapaaehtoisten tapaamista sekä rentoa yhdessäoloa monipuolisten aktiviteettien parissa.

Koulutus pidetään Scandic Koskipuistossa, Koskikatu 5, Tampere. Ohjelma alkaa lauantaina 10.6. klo 10.30 ja päättyy sunnuntaina 11.6. n. klo 12.30 alkavaan lounaaseen.

Koulutus on osallistujille maksuton, mutta matkakulut jäävät osallistujien maksettaviksi. Paikkoja on rajoitetusti, joten emme voi taata kaikkien kiinnostuneiden mukaan pääsyä. Kannattaa silti hakea rohkeasti mukaan! Ilmoittautuminen on sitova, jotta saamme paikat täytettyä parhaalla mahdollisella tavalla.

Hae mukaan tästä linkistä: Vapaaehtoisten kesäpäivät 10.-11.6.2023

Sivua päivitetty: 11.4.2023