OULU: Saunalauttaristeily

10.6.2023

Tervetuloa mukaan risteilemään kesäiselle Oulujoelle lauantaina 10.6.2023 klo 12.00 – 15.00. Risteily tapahtuu Koivurannan saunalautalla ja tilaisuus on suunnattu vain yhdistyksemme jäsenille. Tilaisuuden järjestää Pohjois-Suomen Alopecia- ja vitiligoydistys.

Koivurannan Saunalautta on seikkailu ja elämys. Kuvittele hiljalleen vaihtuva maisema, kuvankaunis Oulujoki, saunan lämpö ja veden raikkaus. Syö ja juo hyvin, rentoudu ja nauti ystävien seurasta. Saunalauttaan voit tutustua osoitteessa https://koivurannansaunalautta.fi/.

Huomioithan, että tilaisuuteen osallistujien määrä on rajallinen ja mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä 20 ensiksi ilmoittautunutta yhdistyksen jäsentä.

Risteilyyn sisältyy sauna koko risteilyn ajan, pyyhkeet, pefletit, pesuaineet, juomavesi, tarjoilija ja kapteeni. Risteilyyn sisältyy myös lautan ruokaisat salaatit, eli kolmea erilaista ruokaisaa salaattia, lautan perunasalaattia, kiviarinaleipää ja tuorejuustolevitettä, juomavesi. Muut juomat omakustanteisesti. Rohkeimmille tarjolla on myös uimista joessa tai porealtaassa.

Tapahtuman omavastuuosuus on 10 €/yhdistyksen jäsen. Juomat omakustanteisesti.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään maanantaihin 22.5.2023 yhdistyksen sähköpostiin osoitteeseen pohjoisen.alopeciavitiligo@gmail.com. Ilmoitathan samassa yhteydessä mahdollisesta eritysruokavaliosta.

Tarkempaa tietoa osallistumismaksun maksamisesta ja tilaisuudesta ilmoittautuneille heti ilmoittautumisajan jälkeen.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan nauttimaan kesäisestä Oulujoesta!

Toivottaa
Yhdistyksen hallitus  

pohjoisen.alopeciavitiligo@gmail.com

Sivua päivitetty: 2.6.2023