OULU: Sairastaako joku perheenjäsenesi alopeciaa tai vitiligoa?

20.4.2024

Aika: lauantai 20.4.2024, klo. 12-15
Paikka: Linnunradan tila, Mourungintie 217, Oulu (https://www.linnunradantila.fi/)

Vierailuun kuuluu alpakkaan tutustuminen ja rentouttava metsäretki uteliasta alpakkaa taluttaen. Talutuksen pituus noin 30 min (2 km). Retken jälkeen syötämme eläimiä. Kuulet tietoa ja tarinaa alpakan elämästä ja villantuotannosta. Lopuksi voit tutustua alpakanvillaisiin tuotteisiin. Huomioithan metsäkävelylle sopivan säänmukaisen vaatetuksen, maastoon sopivat kengät sekä talviaikaan lämmin varustus.

Linnunradan tilalla kasvatetaan alpakoita ja tuotetaan 100 % alpakan villalankaa ja asusteita. Alpakan olemuksella on terapeuttinen vaikutus ja niiden seura ilahduttaa ihmisiä. Tilalla viljellään ekologista öljyhamppua ilman kasvinsuojeluaineita Tyrnävällä. Tilalla valmistetaan öljyhampputuotteita terveyden ja kauneuden tueksi. Valikoimissa on elintarvikkeita; hampunsiemenöljyä, siemeniä, rouhetta ja hamppugranolaa. Tuotannossa myös luonnonkosmetiikkaa; hamppuöljyvoide, -saippua ja kuusenpihkasalva.

Yhdistyksemme vertaistukihenkilöt ovat paikalla, jos haluat jutella alopeciasta tai vitiligosta tai haluat vertaistukea.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki alopecia tai vitiligoa sairastavat perheineen.  Yhdistyksemme jäseneksi voit liittyä osoitteessa https://www.allergia.fi/jarjesto/jasenyys/


Tapahtuma sisältää makkara + kahvi/tee/mehu + leivonnainen. Tarjoilun ja rajoitetun osallistujamäärän vuoksi sitovat ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 5.4.2024 mennessä yhdistyksen sähköpostiin osoitteeseen pohjoisen.alopeciavitiligo@gmail.com.

Ilmoita samalla

•       montako aikuista tapahtumaan osallistuu
•       montako lasta tapahtumaan osallistuu ja lasten iät
•       mahdolliset erityisruokavaliot.

Huomioithan, että tapahtuman järjestäjällä ei ole vakuutusta osallistujille.

Varaudu päivään sään mukaisesti.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan ulkoilemaan yhdessä vertaistuen merkeissä!

Toivottaa
Yhdistyksen hallitus

pohjoisen.alopeciavitiligo@gmail.com
http://www.alopeciavitiligo.fi/yhdistykset/pohjois-suomi/
http://www.alopeciavitiligo.fi/tapahtumat/
https://www.facebook.com/psalopeciavitiligo/

Sivua päivitetty: 12.3.2024