LAHTI: 112-päivän tapahtuma

11.2.2024

Aika: sunnuntai 11.2.2024, klo. 12-15
Paikka: Kauppakeskus Karisma, Lahti

Päijät-Hämeen Allergia-, Atopia- ja Astmayhdistys on mukana koko perheen 112-päivän tapahtumassa Lahdessa Kauppakeskus Karismassa sunnuntaina 11.2.2024 klo 12-15. Opastamme pisteellämme adrenaliini-injektorin käyttöä, tervetuloa harjoittelemaan hengenpelastustaitoa, jonka kaikki voivat oppia! 

11.2. vietetään 112-päivän lisäksi anafylaksiapäivää. Haluamme muistuttaa anafylaksian, hengenvaarallisen allergisen reaktion ennaltaehkäisyn tärkeydestä sekä miten toimia anafylaksian tullessa. Vuonna 2024 Anafylaksiapäivän teemana on anafylaksia ja pelko. 

Pisteellämme myös opasmateriaalia, lehtiä sekä arvontaa. Meiltä voit myös hakea anafylaksiarannekkeen, mikäli sinulla ei vielä sellaista ole. 

112-päivän tapahtumassa viranomaiset ja järjestöt esittelevät omaa toimintaansa ja neuvovat turvallisuuteen, hätätilanteiden tunnistamiseen ja hätänumeron oikeaan käyttöön liittyvissä asioissa.

Viranomaisista paikalla ovat Hämeen poliisilaitos sekä Päijät-Hämeen hyvinvointialueelta ensihoito, sosiaalipäivystys ja Päijät-Hämeen pelastuslaitos. Järjestöistä tapahtumaan osallistuvat Ahtialan VPK, Liikenneturva, Punainen Risti Lahden alueen osasto ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa sekä Päijät-Hämeen Allergia, Atopia ja Astmayhdistys.

Nähdään Kauppakeskus Karismassa!

Sivua päivitetty: 6.2.2024