VERKKO: Ihoviikon verkkoilta

10.11.2022

 

Katso verkkoillan tallenne  (YouTube)

*****

Ihoviikon verkkoilta: #Ihorauha to 10.11. klo 18-19

Jokainen (iho) on upea ja arvokas. Jokaisella on oikeus ihorauhaan. Kuitenkin ihorauhaa välillä rikotaan kommentoimalla, tuijottamalla, neuvomalla. Se ei ole ok. Kommentointi ja hyvää tarkoittavat neuvot voivat satuttaa. Annathan ihorauhan.

Tule mukaan Ihoviikon verkkoluennolle to 10.11. klo 18 alkaen! Kuulet ihotautien erikoislääkäri ja psykoterapeutti Taras Klimenkon luennon ihorauhasta ja omasta ihosta sekä paneelikeskustelun siitä, miten ihotautia sairastavat itse kokevat ihorauhan. Verkkoilta on kaikille avoin, ja siihen on helppo osallistua kotoa käsin mistä päin Suomea tahansa.

Illan ohjelma

  • Ihorauha ja oma iho – jaksaminen ihosairauden kanssa, Taras Klimenko, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri, psykoterapeutti, LL
  • Paneelikeskustelu
    Jutellaan paneelissa Pasin, Iinan ja Sannan kanssa siitä, miten ihorauha näkyy ja tuntuu atoopikon, alopeetikon ja iktyoosia sairastavan elämässä. Mitä ihorauha merkitsee ihotautia sairastavalle itselleen? Miten toiset voisivat ottaa sen huomioon arjen kanssakäymisessä? Miltä se tuntuu, jos ihorauhaa rikotaan?
  • Tietoa ja tukea elämään ihosairauden kanssa Allergia-, iho- ja astmaliitosta

Ilmoittaudu mukaan Ihoiltaan 

Tapahtumaan voi osallistua myös ilmoittautumatta alla olevasta linkistä.

Pääset  verkkoiltaan to 10.11. tästä linkistä >>

Lisätietoja illasta: aino.loikkanen@allergia.fi

Perinteistä Ihoviikkoa vietetään taas 7.-13.11. Viikon teemana on #ihorauha. Jokainen (iho) on upea ja arvokas ja jokaisella on oikeus ihorauhaan.

Lisätietoa: www.ihoviikko.fi

Ihoviikkoa mahdollistamassa AbbVie, Berner, Leo Pharma ja Pfizer.

Sivua päivitetty: 17.11.2022