Anafylaksia 19.2.-18.3.2020 ​

Anafylaksia -verkkokurssi

Oletko kokenut tai onko sinulla riski saada anafylaksia? Kaipaatko tietoa ja taitoa sekä vertaistukea? Hae mukaan Allergia-, iho- ja astmaliiton Anafylaksia -verkkokurssille!

Aika: 19.2.–18.3.2020​
Hakuaika: 22.1–12.2.2020​

’’Aikaisemmin olen kokenut olevani yksin tämän kanssa’’

Verkkokurssi on tarkoitettu aikuisille, jotka ovat kokeneet anafylaksian tai joilla on riski saada anafylaksia. Anafylaksia -verkkokurssilla saat ammattilaisten tietoa ja ohjausta sekä pääset vaihtamaan kokemuksia muiden kurssilaisten kanssa. Verkkokurssilla käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa adrenaliini-injektorin käyttö, haasteet arkielämässä, matkustaminen ja anafylaksia läheisen silmin. Kurssin yhdellä viikolla psykologi on mukana keskustelemassa pelosta ja pelon kanssa elämisestä.

Kurssin kesto on neljä viikkoa. Jokaisella viikolla kurssialustalle avataan uudet tehtävät. Tehtäviin, kuten videotietoiskujen katsomiseen, omiin pohdintoihin, käytännön harjoituksiin sekä vertaiskeskusteluihin on hyvä varata hetki aikaa lähes joka päivä, viikossa noin kaksi tuntia. Kurssin aikana teet kurssitehtäviä nettisivuilla tai kännykkään ladattavan sovelluksen kautta. Kurssi toteutetaan helppokäyttöisellä Movendos-verkkoalustalla. ​

Kurssille haetaan Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkosivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella. ​Hakuohjeet ja -lomakkeet löydät täältä. 

Sivua päivitetty: 24.2.2020