Verkkokurssit

Verkkokurssit

Kaipaatko tietoa ja taitoa sekä vertaistukea? Verkkokursseillamme pääset katselemaan asiantuntija-alustuksia, tekemään monipuolisia tehtäviä sekä osallistumaan vertaiskeskusteluun!

Verkkokursseille voi osallistua kotoasi käsin ja juuri silloin, kun se sinulle sopii. Järjestämme vuosittain verkkokursseja allergiaa, astmaa ja ihosairatta sairastaville.

Kurssin aikana teet tehtäviä verkkokurssialustallamme. Verkkokurssialusta toimii selaimessa, sinun ei siis tarvitse ladata mitään sovellusta omiin laitteisiisi. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä verkkoyhteyden. Tunnukset verkkokurssialustalle toimitetaan sinulle sähköpostitse. 

Kurssien kesto on 4-8 viikkoa riippuen kurssista. Jokaisella viikolla on oma teema, jota käsitellään tehtävien ja yhteisten keskustelujen avulla. Kurssille avataan viikoittan uudet tehtävät. Tehtäviin, kuten videotietoiskujen katsomiseen, omiin pohdintoihin, käytännön harjoituksiin sekä vertaiskeskusteluihin on hyvä varata hetki aikaa lähes joka päivä. Tehtäviin kuluu aikaa viikossa noin pari tuntia.

Kurssin aikana on hyvä keskittyä oman tilanteen pohdintaan kaikessa rauhassa sekä tarkastella omia toimintatapoja ja ajatuksia yhdessä muiden kurssilaisten ja kurssin vetäjien kanssa.

Hakuaika verkkokursseille alkaa noin neljä viikkoa ennen kurssin alkua. Hakuohjeet ja -lomakkeet löydät täältä. 

Sivua päivitetty: 14.12.2021