Vielä ehdit syksyn ammatillisiin täydennyskoulutuksiin

18.9.2020

Päivitä osaamisesi allergia-, astma- ja ihoasioissa.

Järjestämme tänäkin syksynä monipuolisia koulutuksia allergioiden, astman ja ihosairauksien parissa työskenteleville. Luennoitsijamme ovat alansa asiantuntijoita ja tarjoavat viimeisintä tietoa. Tule päivittämään tietosi ja hakemaan uusia työkaluja jokapäiväiseen työhösi!

Tulevien koulutusten aiheita ovat muun muassa:

  • 29.9. Teemana lapset – allergia, iho ja astma. Helsinki tai etäosallistuminen. Onko vinkuna aina astmaa? Inhalaatio-ohjaus, iho-oireet ja hoidon aakkoset, ruoka-allergiat, ravitsemusterapeutti.

  • Viikko 41 Asiaa ihosta ja vaikeat allergiat ja astma. Etäkoulutus ja tallenteet. Ohjelma tarkentuu lähempänä.

  • 28.10. Teemana työikäiset – allergia, iho- ja astma. Helsinki tai etäosallistuminen. Työikäisten astma, inhalaatiotekniikka haltuun, käsi-ihottumat, kosmetiikka-allergiat, komponenttitutkimukset, kemikaalien aiheuttamat oireet.

  • 11.11. Hoitajan työkalut astmaohjaukseen (puolipäivä). Helsinki. Työpajakoulutus, jossa käydään inhalaattorit, PEF-mittarit ja muut astman hoidon apuvälineet läpi.

  • Inhalaattorikoulutukset, 13.10. Hämeenlinna ja 22.10. Rovaniemi. Maksuttomassa koulutuksessa opitaan tuntemaan erilaiset astmalääkeinhalaattorit ja niiden käyttö.

Lisäksi tarjoamme räätälöityjä koulutuksia juuri teidän työyhteisönne tarpeisiin.

Lue lisää koulutuksista ja ilmoittaudu mukaan >>

Meille on turvallista tulla paikanpäälle – auditoriossamme on tilaa 130 osallistujalle.  Sinulla on mahdollisuus osallistua myös etänä omalta koneeltasi toimivan nettiyhteyden päässä. Koulutuksiin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen.

Sivua päivitetty: 18.9.2020