Tule meille verkkotiedottajaksi

14.2.2019

Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkotiedottajana työtehtäviisi kuuluvat ulkoisten ja sisäisten verkkopalveluidemme sisällön suunnittelu ja tuottaminen. Vastaat, kehität, mittaat ja koulutat some-viestintää (Fb, Twitter, Insta, Snapchat jne.). Tuotat teksti-, kuva- ja videosisältöjä verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan sekä osallistut muuhun viestintätiimin perustyöhön sähköisestä viestinnästä vastaten. Teet tiivistä yhteistyötä bloggareiden ja somelähettiläiden kanssa sekä selvität ja toteutat uusia viestintämuotoja kanssamme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää näyttöjä ja kokemusta monikanavaisesta B2C-viestinnästä, verkkotekstien kirjoitustaitoa, kokemusta kuvankäsittelystä ja videoiden tekemisestä sekä kokemusta verkko- ja julkaisujärjestelmien pääkäyttäjänä toimimisesta. Lisäksi arvostamme ymmärrystä järjestötoiminnasta, joustavuutta, oma-aloitteista ja innostunutta työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, moitteetonta suomen kielen hallintaa ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, mukavat ja savuttomat työkaverit sekä puhtaan sisäilman toimistollamme Allergiatalolla. Pääset suoraan mukaan 50v-juhlavuotemme ihaniin tapahtumiin sekä tekemään merkityksellistä työtä suurella sydämellä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Eija Laine, puh. 040-809 2997. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveella mahdollisimman nopeasti tai viimeistään 27.2.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13577.

 

Allergia-, iho- ja astmaliitto on terveysjärjestö. Liitto pyrkii parantamaan allergiaa, astmaa ja ihosairauksia sairastavien elämänlaatua, jakaa tietoa allergiasta, astmasta ja ihosairauksista, vaikuttaa yhteiskunnan toimintaan ja päätöksentekoon sekä valvoo allergiaa, astmaa ja ihosairauksia sairastavien etuja.

Liitto kannustaa allergiaa, astmaa ja ihosairauksia sairastavia ja heidän läheisiään tulemaan mukaan paikallisyhdistysten toimintaan. Liittoon kuuluu 53 jäsenyhdistystä eri puolilla Suomea. Liiton toimitalo, Allergiatalo, on Helsingin Meilahdessa.

Sivua päivitetty: 21.3.2019