Tule meille Luontoliikkujat-hankekoordinaattoriksi!

16.4.2019

Haemme nyt oma-aloitteista ja innovatiivista hankekoordinaattoria Luontoliikkujat – Iloa ja liikettä lähiympäristöstä -hankkeeseen. Kolmivuotisen (2019–2021) hankkeen tarkoituksena on kokeilla ja kehittää matalan kynnyksen liikuntaa lähiympäristössä yhdessä yhteistyöverkostojen ja kohderyhmän kanssa. Lisäksi hankkeessa vahvistetaan vapaehtoista liikuntavastaavatoimintaa ja kehitetään verkkotoimintaympäristöä kohderyhmien käyttöön.

Toivomme, että sinulla on soveltuva tutkinto, johon sisältyy liikunta-alan opintoja. Sinulla on myös vahvat yhteistyö- ja tiimityötaidot sekä taitoa kouluttaa ja innostaa vapaaehtoisia. Arvostamme myös hyviä digitaalisia taitoja, viestinnällistä osaamista ja kokemusta hanketyöstä.Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä järjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen, mitä teemme allergiaa, astmaa ja ihosairauksia sairastavien hyvinvoinnin edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Tehtävä on määräaikainen ja sidottu Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) päätöksiin kalenterivuosittain. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja 1 min mittainen esittelyvideo itsestäsi osoitteeseen rekry@allergia.fi 25.4.2019 mennessä.

Haastattelut järjestetään valituille henkilöille 29.4.–30.4.2019 Allergiatalolla Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja, alue-, asiantuntija- ja järjestöpalvelut Paula Hellemaa, puh. 041 5130224. Tavoitat hänet parhaiten 17.4 klo 12–14 ja 23.4 klo 10–12.

Olemme savuton työpaikka.

Sivua päivitetty: 16.4.2019