Rekrytoimme: Verkkokurssikoordinaattori

11.6.2021

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry jäsenyhdistyksineen on valtakunnallinen kansanterveys- ja potilasjärjestö, joka edistää allergiaa, astmaa ja ihosairauksia sairastavien ja heidän läheistensä oikeutta hyvään arkeen ja edistää heidän yhteiskunnallisia oikeuksiaan. Liitto toimii turvallisen ja kestävän elinympäristön sekä terveellisten elintapojen puolestapuhujana.

VERKKOKURSSIKOORDINAATTORI

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry hakee STEAn tukemaan kurssitoimintaan verkkokurssikoordinaattoria nykyisen osaajamme jäädessä äitiys- ja vanhempainvapaalle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jossa työtehtäviin kuuluu mm.

  • kurssien markkinoinnin koordinointi ja markkinointimateriaalin tuottaminen
  • verkkokurssimateriaalin tuottaminen
  • verkkokurssien toteutus
  • kurssitoiminnan seuranta, arviointi ja raportointi
  • hankehakemuksien ja selvitysten laadinta
  • budjetin laadinta ja kustannusseuranta

Työnkuva tarkentuu valitun osaamisen ja koulutuksen perusteella.

Verkkokurssikoordinaattorin tehtävään on edellytyksenä soveltuva koulutus. Odotamme sosiaalisen median osaamista (orgaaninen ja maksettu mainonta) sekä verkkokurssimateriaalin tuottamiseen tarvittavia taitoja (videoiden kuvaaminen, editointi). Verkkotoiminnassa korostuu itsenäinen ja ratkaisukeskeinen työote. Ymmärrys pitkäaikaissairaan ja lapsiperheen arjesta ja kokemus STEA-rahoitteisesta toiminnasta katsotaan eduksi.

Arvostamme innostunutta työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä omatoimisuutta.

Tehtävä on määräaikainen 10.8.2022 asti. Sijaisuuden perusteena on äitiys- ja vanhempainvapaa. Toimen täyttämisessä noudatamme 4 kk koeaikaa. Kyseessä on kokoaikatyö, sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä vaatii matkustamisvalmiutta. Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle monipuolisen ja innostavan työn osaavassa työyhteisössä. Toimipiste on Helsingissä. 

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 29.6.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@allergia.fi.  Otsikoi hakemuksesi ”verkkokurssikoordinaattori”. Haastatteluita saatetaan toteuttaa jo hakuajan aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa 18.6.2021 klo 15.00–17.00 ja 22.6.2021 klo 8.00–10.00 hallintopäällikkö Sirpa Pajunen p. 050 408 7335. 

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on savuton työpaikka.

Sivua päivitetty: 11.6.2021