Rekrytoimme: Kurssitoimintaan asiantuntija

11.6.2021

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry jäsenyhdistyksineen on valtakunnallinen kansanterveys- ja potilasjärjestö, joka edistää allergiaa, astmaa ja ihosairauksia sairastavien ja heidän läheistensä oikeutta hyvään arkeen ja edistää heidän yhteiskunnallisia oikeuksiaan. Liitto toimii turvallisen ja kestävän elinympäristön sekä terveellisten elintapojen puolestapuhujana.

KURSSITOIMINTAAN ASIANTUNTIJA

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry hakee STEAn tukemaan kurssitoimintaan asiantuntijaa nykyisen osaajamme siirtyessä uusiin haasteisiin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jossa työtehtäviisi kuuluu mm.

  • kurssien ja verkkokurssien suunnittelu ja käytännön toteuttaminen
  • vastata osaltaan kurssikokonaisuudesta ja sen kehittämisestä
  • yhteistyöverkostoissa toimiminen
  • kurssimateriaalin tuottaminen
  • hankehakua, raportointia, tilastointia sekä seurannan ja arvioinnin toteuttamista

Työnkuva tarkentuu valitun osaamisen ja koulutuksen perusteella.

Asiantuntijan tehtävään on edellytyksenä soveltuva korkeakoulutus. Kursseja toteutetaan enenevissä määrin verkossa, joten odotamme kykyä työskennellä myös kameran edessä. Kurssityössä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaidot.

Luemme eduksi STEA-rahoitteisen toiminnan tuntemuksen sekä ymmärryksen pitkäaikaissairaan ja lapsiperheen arjesta. Lisäksi myös hankintalain tuntemus sekä tietämys KELA-kurssien kilpailutukseen ja toteuttamiseen liittyvistä asioista on eduksi. Arvostamme innostunutta työotetta, omatoimisuutta sekä halua ja kykyä laittaa suunnitelmat toimeksi. Tärkeää on positiivinen asenne, kehittymishalu, paineensietokyky ja yhteistyötaidot. 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, kuitenkin sidoksissa STEAn avustuspäätöksiin. Toimen täyttämisessä noudatamme 6 kk koeaikaa. Kyseessä on kokoaikatyö, sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä vaatii matkustamisvalmiutta. Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle monipuolisen, haastavan ja innostavan työn osaavassa työyhteisössä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Toimipiste on Helsingissä. 

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 29.6.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@allergia.fi.  Otsikoi hakemuksesi ”asiantuntija”. Haastatteluita saatetaan toteuttaa jo hakuajan aikana.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa 18.6.2021 klo 15.00–17.00 ja 22.6.2021 klo 8.00–10.00 hallintopäällikkö Sirpa Pajunen p. 050 408 7335. 

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on savuton työpaikka.

Sivua päivitetty: 11.6.2021