Pyöräile Kilometrikisassa Allergia-, iho- ja astmaliiton joukkueessa

12.5.2023

Viihdytkö pyöränsatulassa? Kaipaatko kannustusta kunnon ylläpitämiseen pyöräillen? Tule mukaan Allergia, iho- ja astmaliiton joukkueeseen Kilometrikisaan.

Kilometrikisa on leikkimielinen tapahtuma, jossa kerätään kilometrejä pyöräillen 1.5.–30.9.2023. Allergia-, iho- ja astmaliitto on jälleen mukana kisassa omalla joukkueella. Liiton joukkueeseen voi liittyä jokainen pyöräilystä kiinnostunut. Mukaan voi liittyä koska vaan tapahtuma-aikana. Kilometrejä pystyy kirjaamaan myös takautuvasti.

Pyöräily on hyvä liikuntamuoto allergiaa, astmaa ja ihosairauksia sairastavalle. Liikkumalla joka päivä voimme pitää yllä hyvää peruskuntoa, joka auttaa jaksamaan perussairauden kanssa. Ei ole väliä pyöräiletkö vähän vai paljon, jokainen kilometri on hyväksi omalle terveydellesi.

Liity mukaan joukkueeseen osoitteessa: https://www.kilometrikisa.fi/. Sinun täytyy rekisteröityä sivustolle. Jos sinulla on jo tunnukset, kirjaudu sisään ja liity sen jälkeen joukkueeseen Allergia-, iho- ja astmaliitto. Joukkueen koodi on AIA2023.

Lisätietoja:

Järjestöasiantuntija Paula Lehtomäki, puh. 045 676 2328, paula.lehtomaki@allergia.fi

Sivua päivitetty: 12.5.2023