Osallistu atopiatutkimukseen!

30.6.2021

Kantar toteuttaa lääkeyritys AbbVien toimeksiannosta tutkimuksen atooppisesta ihottumasta. Tutkimus toteutetaan online-ryhmäkeskusteluina ja osallistujiksi etsitään tavallisia suomalaisia, joilla on todettu keskivaikea tai vaikea atooppinen ihottuma.

Keskustelut toteutetaan elokuun puolivälissä videokeskusteluina ja osallistuminen on helppoa, kunhan käytössä on laite, jolla pystyt osallistumaan niin kuvan kuin äänenkin kanssa. Kaikki osallistujat saavat ohjeet ja tarvittaessa perehdytyksen osallistumiseen. Tule mukaan keskustelemaan elämästä atooppisen ihottuman kanssa sekä jakamaan tarinoita ja kokemuksia vertaisryhmään kuuluvien kanssa!

Keskusteluita vetää kokenut kvalitatiivinen tutkija, joka koostaa keskusteluista yhteenvetoraportin. Kaikki osallistujat saavat halutessaan myös yhteenvedon keskeisistä tuloksista. Jos olet kiinnostunut osallistumaan, klikkaa alla olevaa linkkiä ja käy vastaamassa muutamaan kysymykseen, joilla selvitetään, oletko sopiva osallistuja. Kantar on sinuun yhteydessä pikimmiten.

Osallistumislinkki

Tervetuloa mukaan osallistumaan!

AbbVie Oy

Sivua päivitetty: 30.6.2021