Liiton vapaaehtoiset saavat virkistystä ja oppia toisiltaan koulutuspäivillä

9.6.2023

Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistoimijat ja vertaistukijat kokoontuvat tulevana viikonloppuna 10.–11.6. Tampereella. Liiton perinteisenä koulutusviikonloppuna vapaaehtoiset eri puolilta Suomea tapaavat toisiaan ja virkistäytyvät.

Liitossa on tarjolla monenlaisia vapaaehtoisuuden paikkoja somelähettiläistä vertaistoimijoiksi ja yhdistysaktiiveiksi. Vaikka vapaaehtoisuus itsessään antaa paljon, välillä tekee hyvää tuulettaa ajatuksia ja vaihtaa kokemuksia muiden kanssa. Erityisesti toiminnan keskiössä on ideoiden vaihto ja muilta oppiminen. Tähän pyritään myös tulevan viikonlopun koulutuksessa.

– Vapaaehtoiset ovat meille todella tärkeitä. Haluamme kiittää heitä ja tarjota heille mahdollisuuden löytää taas uutta kipinää toimintaan. Koulutamme jälleen syksyllä uusia vapaaehtoisa, joten kannustan kaikkia toiminnasta kiinnostuneet tulemaan mukaan edistämään allergioita, astmaa ja erilaisia ihotauteja sairastavien asioita, liiton järjestöasiantuntija Paula Lehtomäki muistuttaa.

Kaikille Allergia-, iho- ja astmaliiton vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille suunnattu Minustako vapaaehtoistoimija? -koulutus järjestetään 31.8. klo 17.30 verkossa. Lisätietoja: https://www.allergia.fi/tapahtumat/vapaaehtoiskoulutus0823/

Sivua päivitetty: 9.6.2023