Kerätään yhdessä kilometrejä - kävellen tai pyöräillen

22.4.2021

Tervetuloa mukaan Allerigia-, iho- ja astmaliiton joukkueessa liikkumaan ja keräämään kilometrejä. Osallistumme niin perinteiseen pyöräilyn kilometrikisaan kuin kävellen toteutettavaan kävelykilometrikisaan. Jokainen askel kannattaa ottaa oman terveyden eteen ja yhdessä liikkuminen on mukavampaa.

Haluatko edistää terveyttäsi liikkuen? Tykkäätkö kilometrien kirjaamisesta? Liikunnalla on tutkitusti iso merkitys pitkäaikaissairaiden toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Jokaisen kannattaa tehdä päivittäin isompia ja pienempiä tekoja, jotka edistävät sairauden kanssa pärjäämistä.

Allerigia-, iho- ja astmaliitto osallistuu tänä vuonna kesän yli käytäviin kilometrikilpailuihin. Liiton joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki, olit sitten aktiiviliikkuja tai uutta motivaaiota liikkumiseen etsivä. Tänä vuonna rinnakkaisia kilpailuja on kaksi, perinteinen kilometrikilpailu käydään polkupyöräillen eli jos kuljet mieluiten paikasta toiseen polkien, tämä kilpailu on sinulle. Jos taas liikut mieluiten kävellen, sinua varten tarjolla on kävelykilometrikisa. Voit myös osallistua molempiin kilpailuihin ja kirjata kilometrisi niin kävellen kuin pyöräillen.

Allergia-, iho- ja astmaliiton joukkueisiin ovat tervetulleita niin kaikki liiton jäsenet kuin muut aiheesta kiinnostuneet. Tavoitteena ei ole mahdollisimman suuret kilometrit vaan se, että muistaisimme ottaa askeleita terveytemme ylläpitämiseksi. Tärkeintä on saada liikunta säännölliseksi toiminnaksi ja liikkua oman jaksamisen ja lähtötasonsa mukaisesti.

Mikäli olet ollut kisassa aiemmin, vanhat tunnuksesi ovat edelleen voimassa. Jos olet mukana ensi kertaa, rekisteröidy ensin käyttäjäksi, jonka jälkeen voit ilmoittautua mukaan joukkueeseemme. Joukkueisiin ilmoittaudutaan osallistumiskoodilla, jonka löydät alta. Kilometrejä voi kirjata takautuvasti esimerkiksi kuukausi tai viikko kerrallaan eli mukaan voi tulla koska vaan kampanja-aikana.

Tervetuloa kävelemään ja pyöräilemään Allergia-, iho- ja astmaliiton joukkueisiin!

Pyöräilyn kilometrikisa on käynnissä 1.5.-22.9.2021 ja kävelykilometrikisa 1.5.-30.10. asti. Kävelykilometrikisa on samalla osa Suomen ladun #kävelykipinä-kampanjaa, joka on käynnissä 4.-25.5.2021.

Liity joukkueisiin:

--------------------------------------------------

Kilometrikisa (pyöräily) 2021, 1.5.-22.9.2021

Joukkueen nimi: Allergia-, iho- ja astmaliitto
Osallistumiskoodi: AIApyora21
Joukkueeseen voi liittyä osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/teams/join/
--------------------------------------------------

tai / ja

--------------------------------

Kävelykilometrikisa 2021, 1.5.-30.10.2021

Joukkueen nimi: Allergia-, Iho- ja Astmaliitto

Osallistumiskoodi: AIA2021

Joukkueeseen pääset kirjautumaan tästä: https://kavelykilometrikisa.hsl.fi/teams/join/  

----------------------------------

Lisätietoja: Luontoliikkujat-hankekoordinaattori paula.lehtomaki (a) allergia.fi

Sivua päivitetty: 22.4.2021