Kaipaatko liikuntakipinää? Liity Yhdessä liikkeelle Facebook-ryhmään!

7.5.2020

Kaipaatko vinkkejä liikkumisen aloitukseen? Jännittääkö liikkuminen sairauden kanssa? Eikö motivaatio riitä yksin liikkeelle lähtöön tai lopahtaako into alkuunsa? Liity mukaan uuteen ryhmään, jossa herätellään kuuden viikon ajan liikuntamotivaatiota ja jaetaan vinkkejä liikkumiseen sairauden kanssa.

Pilotoimme touko-kesäkuussa uutta mallia, jonka tavoitteena on innostaa vähän liikkuvia jäseniämme liikkumaan vertaistuen voimin. Yhdessä liikkeelle -Facebook ryhmä on suunnattu kaikille astmaa, allergiaa ja ihotauteja sairastaville ja varsinkin niille, joiden elämään liikunta ei vielä kuulu, jotka kaipaavat uutta liikuntamotivaatiota tai joilla on vaikeuksia löytää sopivaa liikuntamuotoa sairauden takia. Liikunnan tuomat terveyshyödyt ovat tärkeitä kaikille, varsinkin pitkäaikaissairaille ja liikunta on myös tärkeässä osassa monen sairauden omahoitoa. Sairaus ei ole este liikunnalle, sinun pitää vain löytää se oma tapasi liikkua.  

Yhdessä liikkeelle -ryhmä on ilmainen ja kaikille avoin, myös niille, jotka eivät kuulu liiton sairausryhmiin. Koulutus on suunniteltu kuuden viikon kokonaisuudeksi, joten parhaan hyödyn saat olemalla mukana alusta loppuun, mutta mukaan kerkeää toki myös myöhemmin! Kurssin aikana jaetaan vinkkejä liikkumisen aloitukseen ja liikuntamotivaation ylläpitoon, mutta vaihdetaan myös ajatuksia vertaisten kesken ja  kannustetaan toinen toisiamme kohti terveellisempää, liikkuvampaa elämää.

Ryhmä aloittaa toimintansa 11.5. ja ohjattu toiminta jatkuu juhannukseen asti. Vetäjinä kurssilla ovat liikuntasuunnittelija Paula Lehtomäki, asiantuntija Kaisa Toikko sekä fysioterapeutti Jonna Toikko.

Liity ryhmään nyt

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua Facebook-ryhmään, voit saada osan sisällöistä kerran viikossa koostetusti sähköpostiisi. Ota yhteyttä: paula.lehtomaki (a) allergia.fi.

Sivua päivitetty: 8.5.2020