Haemme kemikaaleihin perehtynyttä asiantuntijaa

8.2.2016

Haemme liiton tutkimus- ja kehittämisyksikköön kehittämisorientoitunutta kemikaaleihin perehtynyttä asiantuntijaa.

Vastaat
•    osaltasi tutkimustoiminnan toteuttamisesta ja siihen liittyvästä kehittämistoiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä liiton tutkimus- ja kehittämisyksikön kanssa
•    toimit osana moniammatillisia tiimejämme tuoden osaamisesi organisaation käyttöön
•    toimit asiantuntijanamme mediassa osaamisalueeseesi liittyen

Taustakoulutukselta sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi luonnontieteiden, lääketieteen tai terveystieteiden alalta. Tehtävän hoitaminen edellyttää kemikaaleja koskevan lainsäädännön tuntemusta. Osaaminen allergioihin, astmaan ja yliherkkyyksiin liittyviin kemiallisiin ainesosiin luetaan eduksi. Sinulla on näyttöä kehittämishankkeisiin liittyvästä prosessista ideoinnista toteutukseen.

Pystyt sparraamaan myös organisaatiota ja sidosryhmiä hankeaihioiden jalostamisessa.
Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu lisäksi allergiaan, astmaan ja yliherkkyyksiin liittyvän tiedon kokoamista ja jalostamista liiton eri toimijoiden käyttöön.

Pääosin suomeksi tehtävän julkaisutyön ohessa on mahdollisuus alkuperäisjulkaisujen laadintaan oman tutkimus- ja kehittämistyön osana.

Tehtävässä edellytetään itsenäistä ja omatoimista otetta, jossa itse voi vaikuttaa selvitysten ja hankkeiden suunnitteluun, sisältöön, toteutukseen ja tulosten hyödyntämiseen. Olet esiintymistaitoinen ja sujuva kirjoittaja. Arvostamme hakijalta sosiaali- ja terveysjärjestötyön ja sen rahoituskanavien tuntemusta, kokemusta toiminnan arvioinnista ja avarakatseisuutta allergiatutkimuksen ja -hoidon alalla.

Toimipaikkana on Allergiatalo Helsingissä. Edellytämme myös matkustusvalmiutta. Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle monipuolisen, haastavan ja innostavan työn osaavassa työyhteisössä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työ alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ke 10.2 klo 9-11 ja to 18.2 klo 13-15 järjestöpäällikkö Paula Hellemaa, p. 041 513 0224. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 28.2.2016 mennessä osoitteeseen rekry@allergia.fi.  

Allergia- ja Astmaliitto ry on savuton työpaikka.

Sivua päivitetty: 8.2.2016