Haemme joukkoomme kemikaaliasiantuntija

20.12.2021

Etsimme liittoomme kemikaaleihin perehtynyttä kemikaaliasiantuntijaa osa-aikatyöhön 20h/ vko.

  • toimit asiantuntijana neuvontapalveluissa, tapahtumissa, mediassa ja viestinnässä
  • seuraat kemikaalien lainsäädäntöä ja jalostat tutkimustietoa järjestöllemme
  • toimit osana moniammatillisia tiimejämme tuoden osaamisesi organisaation käyttöön
  • laadit yhteistyössä kyselyitä ja selvityksiä

Sinulla on kiinnostusta tarkastella terveysnäkökulmasta kemikalisoitumisen yhteyttä luontoon, vaikutusta ihmisten arkeen ja ympäristöosaamisen kehittämiseen.

Sinulla on työnäyttöä ideoinnista toteutukseen. Lisäksi olet esiintymistaitoinen, sujuva kirjoittaja ja sinulla on pitkäjänteisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä positiivisuuden kera. Taustakoulutuksesi on soveltuva kemian alan korkeakoulututkinto. Laaja-alainen kemikaalien tuntemus ja osaaminen kemikaalien terveysvaikutuksista luetaan eduksi.

Arvostamme innostunutta työotetta, omatoimisuutta, huumorintajua sekä halua ja kykyä laittaa suunnitelmat toimeksi. Tunnistamme hyvän tekijän sellaisen osuessa kohdallemme, joten tärkeintä on positiivinen asenne, kehittymishalu ja tahto olla osa monitieteistä ja -taitoista työyhteisöä.

Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle monipuolisen, haastavan ja innostavan työn osaavassa työyhteisössä. Työsuhde on osa-aikainen 20h/vko ja määräaikainen 31.12.2022 asti. Rahoitus on sidoksissa STEAn vuosittaiseen avustuspäätökseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimipaikkana on Allergiatalo Helsingissä. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähteä hakemuksesi, ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja 1 minuutin mittainen esittelyvideo itsestäsi osoitteeseen rekry@allergia.fi. Haethan tehtävää 12.1.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 22.12.2021 klo 10–12 ja 28.12.2021 klo 10–12 toiminnanjohtaja Paula Hellemaa p. 041 5130224.

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry on savuton työpaikka.  

Allergia-, iho ja astmaliiton tehtävänä on parantaa allergisten, ihotautia sairastavien, astmaatikkojen, palovamman kokeneiden ja heidän läheistensä elämänlaatua sekä valvoa heidän yhteiskunnallisia oikeuksiaan.

Sivua päivitetty: 20.12.2021