Etsimme Hankekoordinaattoria ikääntyneiden liikuntahankkeeseen

8.5.2023

Etsimme idearikasta, yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista Hankekoordinaattoria ikääntyneiden liikuntahankkeeseen

Happihyppely-hankkeen tavoitteena on lisätä ikääntyneiden, yli 65-vuotiaiden vähän liikkuvien pitkäaikaissairaiden, mm. astmaatikkojen ja ihosairaiden liikkumista arjessa, erityisesti luonnossa ja vertaisten seurassa. Hankkeessa kehitetään paikallisia liikuntamahdollisuuksia, tuotetaan tietoa ja materiaalia ikääntyneiden liikkumisen edistämiseksi sekä järjestetään paikallisia liikuntatapahtumia allergiaa, astmaa ja ihotautia sairastaville.

Hanke  muokkaantuu tekijänsä mukaan, joten voit olla hakemamme henkilö, jos sinulla on positiivinen asenne, kyky saada asioita tapahtumaan, halu toimia erilaisten ihmisten kanssa ja tahtoa edistää ikääntyvien liikkumista.

Toivomme, että sinulla on soveltuva tutkinto. Liikunta-alan koulutus tai muu vastaava kokemus on varmasti eduksi.

Tehtävässä selviytyminen vaatii oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Apua on myös hyvistä organisointitaidoista, kehittävästä asenteesta sekä valmiudesta pistää itseään likoon. Hanke on valtakunnallinen ja voi sisältää reissaamista sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Arvostamme hyviä digitaalisia taitoja, viestinnällistä osaamista, kokemusta hanketyöstä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osaavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden joustavaan työntekoon. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Tehtävä on määräaikainen ja sidottu Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) hankerahoitukseen. Hanke on kaksivuotinen (2023–2025).
Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Työaika on n. 80 %.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja 1 min mittainen esittelyvideo itsestäsi osoitteeseen rekry@allergia.fi viimeistään 21.5.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöasiantuntija Paula Lehtomäki, puh. 045 676 2328. Tavoitat hänet parhaiten to 11.5. klo 9–11, ke 17.5. klo 12–14 tai ma 22.5 klo 15-17.

Allergia-, iho- ja astmaliitto on valtakunnallinen kansanterveys- ja potilasjärjestö, jonka tehtävänä on parantaa allergisten, astmaatikkojen ja ihosairauksia sairastavien ja heidän läheistensä elämänlaatua ja edistää heidän yhteiskunnallista asemaansa. Toimistomme sijaitsee Helsingissä. Olemme savuton työpaikka.

Sivua päivitetty: 15.5.2023