Etsimme allergia-, iho- ja astma-asiantuntijaa

20.12.2021

Haemme joukkoomme allergia-, iho- ja astma-asiantuntijaa kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

  • toimit asiantuntijana neuvontapalveluissa, mediassa ja viestinnässä
  • laadit materiaaleja järjestön käyttöön
  • toimit osana moniammatillisia tiimejämme tuoden osaamisesi organisaation käyttöön
  • tuot oman osaamisesi vaikuttamistoimintaan: lausunnot, verkostoyhteistyö, selvitykset ja tutkimustiedon jalostaminen järjestön käyttöön

Tehtävässä edellytetään kokemusta allergia- ja astmapotilastyöstä. Eduksi luetaan, jos sinulla on kokemusta ihopotilaiden hoitotyöstä. Taustakoulutuksena sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilöstön tutkinto.

Arvostamme innostunutta työotetta, kykyä itsenäiseen työhön, paineensietokykyä, sekä kykyä laittaa suunnitelmat toimeksi. Omaat myös sujuvat digi- ja sosiaalisen median taidot. Lisäksi olet esiintymistaitoinen, sujuva kirjoittaja ja sinulla on pitkäjänteisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tunnistamme hyvän tekijän sellaisen osuessa kohdallemme, joten tärkeintä on positiivinen asenne, kehittymishalu ja tahto olla osa monitaitoista työyhteisöä ja mielenkiintoista järjestötyötä.

Tarjoamme tehtävään valittavalle henkilölle monipuolisen, haastavan ja innostavan työn osaavassa työyhteisössä. Työsuhde on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimipaikkana on Allergiatalo Helsingissä. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähteä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@allergia.fi . Haethan tehtävää 12.1.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 22.12.2021 klo 10–12 ja 28.12.2021 klo 10–12 toiminnanjohtaja Paula Hellemaa p. 041 5130224.

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry on savuton työpaikka.   

Allergia-, iho ja astmaliiton tehtävänä on parantaa allergisten, ihotautia sairastavien, astmaatikkojen, palovamman kokeneiden ja heidän läheistensä elämänlaatua sekä valvoa heidän yhteiskunnallisia oikeuksiaan.

Sivua päivitetty: 20.12.2021