Ammattilaisille

Tule töihin Allergia-, iho- ja astmaliiton kursseille!

Ryhmänohjaajia kurssityöhön

Allergia-, iho- ja astmaliitto järjestää vuosittain kursseja allergiaa, astmaa ja ihon sairauksia sairastaville sekä palovamman kokeneille lapsiperheille, nuorille ja aikuisille. Kurssit ovat tavoitteellista ryhmämuotoista toimintaa. Kursseilla jaetaan tietoa, vaihdetaan kokemuksia ja saadaan vertaistukea. Kurssit järjestetään STEAn (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) tuella.

Kursseilla tarvitaan monialaista osaamista ja nyt haemme kurssityöhön erityisesti ryhmänohjaajia. Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi sosionomi, psykoterapeutti, psykologi tai vaikkapa sosiaalityöntekijä. Huomioimme myös alan opiskelijat. Kurssityössä tarvitset avoimen ja uteliaan mielen lisäksi joustavuutta ja paineensietokykyä. Kokemus ryhmien ohjaamisesta auttaa sinua menestymään tehtävässä. Tukenasi kursseilla työskentelee lastenohjaajia, varhaiskasvatuksen opettajia, luokanopettajia, sairaanhoitajia ja fysioterapeutteja. Ryhmänohjaajat toimivat pääsääntöisesti aikuisten kanssa, mutta työhön saattaa sisältyä myös lastenryhmässä avustamista.

Kursseja järjestään kurssikeskuksissa ympäri Suomea ja kurssien kesto on 2–4 vuorokautta. Valtaosa kursseista toteutuu viikonloppuisin. Kurssin aikana tarjoamme sinulle innostavan ja lämminhenkisen työporukan lisäksi täysihoidon ja majoituksen yhden hengen huoneessa. Palkkion lisäksi korvaamme matkakulusi kurssipaikalle ja maksamme päivärahaa. Työsopimus laaditaan kurssikohtaisesti.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen maria.krohn@allergia.fi

Voit tutustua kursseihin osoitteessa www.allergia.fi/kurssit

Sivua päivitetty: 4.1.2024