Aikuisten ja nuorten kurssit

Aikuisten ja nuorten kurssit

Kotimaan kurssit

Kursseilla jaetaan tietoa, vaihdetaan kokemuksia, saadaan vertaistukea ja virkistytään. Kurssit ovat joko viikonloppukursseja maanantaista sunnuntaihin tai arkipäiviin sijoittuvia kursseja maanantaista perjantaihin. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia ja sisältävät täysihoidon. Majoitus on kahden hengen huoneissa. 

Verkkokurssit 

Verkkokurssit sisältävät asiantuntija-alustuksia, monipuolisia tehtäviä sekä vertaiskeskustelua. Verkkokursseille voit osallistua kotoa käsin, juuri silloin, kun se sinulle sopii. Kurssien kesto on 4-8 viikkoa. Jokaisella viikolla on oma teema, jota käsitellään tehtävien ja yhteisten keskustelujen avulla. Tehtäviin, kuten videotietoiskujen katsomiseen, omiin pohdintoihin, käytännön harjoituksiin sekä vertaiskeskusteluihin on hyvä varata hetki aikaa lähes joka päivä. Tehtäviin menee aikaa viikossa noin pari tuntia. Kurssin aikana on hyvä keskittyä oman tilanteen pohdintaan sekä tarkastella omia toimintatapoja ja ajatuksia yhdessä muiden kurssilaisten ja kurssin vetäjien kanssa.

Verkkokursseille valitaan hakijoiden joukosta n. 30 kurssilaista. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen, verkkoyhteyden sekä sähköpostiosoitteen. 

Lue lisää verkkokursseista

Hae kurssille

Sivua päivitetty: 2.3.2023