Vertaistreffit 2020

Vertaistreffit 2020

Tule tunniksi vaihtamaan kokemuksia sellaisten ihmisten kanssa, jotka voivat ymmärtää sinua puolesta lauseesta!

Vertaistreffikalenteri

Vuonna 2020 kannattaa osallistua vertaistreffeille ja järjestää niitä! Tunnin tapaamisen voi järjestää kuka tahansa, joka haluaa mahdollistaa itselleen ja muille tärkeät vertaiskeskustelut. Pienellä panostuksella teet paljon hyvää.

Vertaistreffit voi olla vapaamuotoinen tapaaminen kahvilassa, museossa, puistossa tai vaikka liikuntaharrastuksen parissa. Keskustelun tueksi voit printata keskustelukortit (PDF).

"Keskustelu oli lämminhenkistä ja siitä jäi erittäin hyvä fiilis. Olen vieläkin ihan täpinöissäni. Olemme keskustelleet somessa, mutta kyllä nyt tuntuu että vertaistuki nousi seuraavalle tasolle."

"Juttu lähti nopeasti liikkeelle. Pääsimme puhumaan luottamuksellisesti. Jaoimme hoitovinkkejä, nauroimme sairaudellemme ja puhuimme avoimesti hoidoista ja selviytymisestä. Tapaamisessa huomasi, että löytyy yhtä monta tarinaa, kuin on ihmistä.”

 

Katso ohjeet vertaistreffien järjestämiseen!

Lataa vertaistreffien järjestäjän ohjeet pdf-tiedostona

Klikkaa kuvaa ja lataa ohjeet pdf-tiedostona.

Vertaistreffien järjestäjän materiaalit:

 

Ilmoita järjestäväsi Vertaistreffit!

Ilmoita tällä lomakkeella vertaistreffeistä, niin lisäämme ne näille sivuille ja Allergia-, iho- ja astmaliiton tapahtumakalenteriin

Jäikö joku asia mietityttämään? Kaipaatko ideoita tai apua vertaistreffien järjestämiseen? Ota yhteyttä Allergia-, iho- ja astmaliiton verkkoasiantuntija Anu Saulialaan (anu.sauliala@allergia.fi), hän auttaa mielellään!

Sivua päivitetty: 19.2.2020