Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Jäsenenä pääset mukaan yhdistyksen toimintaan, saat Allergia, Iho & Astma -lehden ja tuet toimintaamme.

Liittymislomake >>

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto on valtakunnallinen kattojärjestö, johon kuuluu yli 50 allergia-, astma-, atopia- ja harvinaisihosairausyhdistystä. Jokainen jäsenemme kuuluu johonkin näistä yhdistyksistä – tai halutessaan vaikka useampaan! Jäsenenä pääset sekä mukaan oman yhdistyksesi toimintaan että nauttimaan liiton valtakunnallisista jäseneduista ja -tapahtumista.

Liittyessäsi voit valita, haluatko kuulua kotipaikkakuntasi perusteella lähimpään astma-, allergia- tai atopiayhdistykseen vai johonkin valtakunnallisista harvinaisihosairauksien yhdistyksistä.

Jäsenyyden hinta on 27 €/vuodessa. Jäsenmaksu kattaa kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Mistä hinta koostuu? Katso usein kysytyt kysymykset.
 

Rinnakkaisjäsenyys

Kun liityt oman yhdistyksesi lisäksi rinnakkaisjäseneksi toiseen järjestömme yhdistykseen, hyödyt useamman yhdistyksen eduista ja palveluista. Rinnakkaisjäsenyys maksaa 10 e/jäsenyys/vuosi. Lisätiedot: jasenet@allergia.fi.

Rinnakkaisjäsenyys toisessa jäsenyhdistyksessämme maksaa 10 €/vuosi (2019). Rinnakkaisjäsenyys ei sisällä toista jäsenlehteä.
 

Jäsenmuodot

Varsinainen jäsenyys: jäsenyys paikallisessa allergia- ja astmayhdistyksessä, atopiayhdistyksessä tai harvinaisyhdistyksessä. Jäsenyys koskee kaikkia samassa taloudessa asuvia perheenjäseniäsi. Jäsenhinta 27 €/vuosi.

Rinnakkaisjäsenyys: sopii sinulle, joka jo olet varsinaisena jäsenenä yhdessä yhdistyksessä, ja haluat kuulua myös toiseen yhdistykseen sekä tukea ja osallistua heidän toimintaansa. Rinnakkaisjäsenyyden hinta 10 €/vuosi/yhdistys.

Kannattajajäsenyys: haluatko yksityishenkilönä kannattaa tärkeää toimintaa? Kannattajajäsenenä saat itsellesi Allergia, Iho & Astma -lehden neljä kertaa vuodessa. Kannattajajäsenmaksu on 150 €/vuosi. 

Kannatus- ja kumppanuusjäsenyys yrityksille: Yritysten tuki terveysjärjestötyöhän on merkittävä apu. Tukemalla toimintaamme yrityksenne osallistuu meille tärkeiden asioiden - allergiaa, ihon sairauksia ja astmaa sairastavien arjen parantamiseen.  Kumppanuusjäsenmaksu muodostuu seuraavasti: 1000 €/v, kun liikevaihto on alle 1M€/v ja 2000 €/v, kun liikevaihto on yli 1 M €/v. Hae kumppanuusjäseneksi, lisätietoja:  seija.pohjalainen@allergia.fi

Tietosuojaseloste Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry