Työhistorian raskain viikko takana - toiminnanjohtaja Paula Hellemaa

19.2.2021

Lämmin kiitos viesteistänne, kannustuksesta ja kaikesta lämmöstä kuluneen viikon aikana. Ne kannattelevat.

Pettymyksen vastaanottaminen kuuluu yhtä lailla työhön ja sen osan nöyränä kannan. Muutosten tekeminen on nopeampaa kuin luottamuksen palauttaminen.

Muutosta tulin tehtävän myötä syksyllä 2019 tekemään ja sillä tiellä yhdessä liiton hallituksen kanssa jatkan. Keskitymme allergiaa, astmaa ja ihotautia sairastavien arjen sujuvuuden edistämiseen, tiedon jakamiseen, vaikuttamistoimintaan ja vapaaehtois- ja vertaistoiminnan edellytysten turvaamiseen ja kehittämiseen. Toivon, että ihmiset näkevät uutisoinnin keskelläkin kaiken sen hyvän, mitä Allergia-, iho- ja astmaliitto vapaaehtoisten ja työntekijöiden ja paikallisyhdistysten väen voimin tekevät. Ihmiset tekevät täydellä sydämellä töitä, että allergiaa, astmaa ja ihotautia sairastavien arki olisi helpompaa.

Esiin tulleet sotkut on aiheutettu aiemmin ja niiden osalta prosessi on vielä kesken. Paljon hallinnon epäselvyyksiä on korjattu ja henkilöitäkin vaihtunut.

Hartiavoimin teemme töitä niin minä kuin luottamushenkilöt, että jatkossa liitto on kaikilta osin luottamuksen arvoinen.

Pää kylmänä, sydän lämpöä täynnä ja katse tulevaisuuteen suunnattuna. Nyt on uuden alku.

Rauhallista viikonloppua.

Lähetä kommentti

Sivua päivitetty: 19.2.2021