Kuntoutuskurssin jälkitunnelmissa

Hanna Pellikka

20.9.2016

Se oli niin #herkkä hetki ja olimme olleet niin tiiviisti #sinua lähellä, kunnes oli aika toivottaa hyvää jatkoa. Ehkä näemme jossain myöhemmin…

Jälleen on yksi kuntoutuskurssi ohi ja tunnelmat ovat haikeat mutta onnelliset. Olemme kokeneet yhdessä jotain ainutlaatuista.

Olemme jakaneet tuntojamme ja matkustaneet yhdessä pienen matkan allergian, astman ja atooppisen ihottuman kokemuksia pohtien. Mutta miksi ihmeessä kannattaa lähteä kurssille, vaikka netti on täynnä tietoa ja kaikkihan ne asiat kuitenkin tietävät?

  • Siksi koska on niin mukavaa ja voimia antavaa tavata oikeasti toinen joka tietää, mistä puhutaan.
  • Siksi koska tietäähän sitä paljon asioita ja lääkärireissuillakin tulee paljon ohjeita. Mutta kurssilla voi keskittyä rauhassa näitä sairauksia koskeviin asioihin. Miten itseään kannattaa hoitaa ja toimia kun hengitys vinkuu, allergiaoireet puskevat tai iho liekehtii.
  • Ja siksi koska on mukava saada uusia vinkkejä saman kokeneilta tai jakaa toisille omia juttuja, selvitä arkipäivän hankaluuksista tai hauskuuksista.

Vaikka me emme ehkä enää kohtaa juuri tällä samalla porukalla uudelleen, tämä tietomäärä ja vahvistunut varmuus tarttuivat mukanamme matkaan. Onneksi voimme jatkossa olla #herkkä ja #sinua lähellä omassa allergia- ja astmayhdistyksessä. 

Terveisin kuntoutuspäällikkö Hanna Pellikka

Ps. Sinulle joka mietit kurssimatkaan mukaan hyppäämistä, toivottavasti tapaamme pian :)

Lähetä kommentti

Sivua päivitetty: 20.9.2016