Hae Allergiatunnusta!

MYClips -hiukset saivat Allergiatunnuksen

7.11.2023

Mihape Oy / MYClips Finlandin valmistamat MyClips -hiukset täyttävät Allergiatunnuksen käyttöoikeuden edellyttämät allergiakriteerit ja niille on myönnetty Allergiatunnuksen käyttöoikeus marraskuussa 2023.

MyClips-pantatukka on ainutlaatuinen mahdollisuus saada hiuksettomalle henkilölle ihoa herkistämätön ja ärsyttämätön tukka. Pantatukan punontaan käytetyt materiaalit ja dokumentit ovat tutkittuja. Materiaalit eivät sisällä formaldehydiä, homeenestoaineita, lianestoaineita, raskasmetallivärejä, karsinogeeneja tai nikkeliä.

MyClips-hiukset sisältävät aluspäähineen, jossa on hiuksille kiinnitysalustat. Aluspäähine materiaaleineen on tutkittu. Nykyisiin hiuksiin hiukset lisätään kuluttajan niin tahtoessa klipseillä. Klipsit eivät kuulu Allergiatunnuksen käyttöoikeuden piiriin ja klipsien asemasta etsitään vaihtoehtoisia kiinnitysmalleja. Kiinnityksestä keskustellaan asiakkaan kanssa aina tilauksen yhteydessä. Aluspäähine on pinnaltaan sileä ja se ei herkistä tai ärsytä.

Hiukset punotaan käsityönä yksilöllisesti, asiakkaan toiveet huomioiden, hiusten alkuperä on suomalaista aitoa käsittelemätöntä hiusta. Hiukset molempiin malleihin voidaan tehdä myös asiakkaan omista hiuksista mikäli sellaiset ovat käytössä. MYClips-hiukset ovat ilmavampia kuin kuituperuukka ja monikäyttöisempiä kuin aitohiusperuukki ja ne mahdollistavat jokapäiväisen käytön ilman ihoärsytyksiä.

Allergiatunnuksen käyttöoikeus koskee seuraavia tuotteita:
• MyClips -pantatukka
• MyClips -hiukset