Ilmanvaihtolaitteet

City-Flo XL -yhdistelmäsuodatin kaupunkiolosuhteisiin

City-Flo XL on uuden sukupolven ilmansuodatin kaupunki- ja teollisuusympäristöön, jonka avulla sisäilman laatua voidaan parantaa sisäilmastandardin mukaiseksi.Yhdistelmäsuodatin City-Flo XL:ssä on ainutlaatuinen aktiivihiilitäytteinen lasikuitumateriaali, jonka ansiosta suodatin poistaa pienhiukkasten, liikenteen pakokaasujen, tupakanhajun ja keittiötuoksujen lisäksi tehokkaasti PAH- ja VOC –yhdisteitä ja -karsinogeenejä sekä myös otsonia. Alhaisen painehäviönsä (85 Pa / 3400 m3/h) ansiosta suodatin on erittäin energiatehokas ja asennettaessa jo olemassa olevaan ilmastointikoneeseen.

City-Flo XL suodatin on erinomainen erityisesti kouluihin, päiväkoteihin, toimistorakennuksiin, sairaaloihin, kauppa- ja ostoskeskuksiin, ja muihin rakennuksiin, jotka sijaitsevat liikenteen, lentokenttien tai teollisuuden lähiympäristössä. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi ensisijaisesti kiinteistöjen keskusilmastointikoneissa ja aktiivihiilitäytteisen lasikuitumateriaalin ansiosta se on energiatehokas ja edullinen suodatin hiukkasten, pölyn ja hajujen poistamiseen. Suodattimen taskujen lukumäärä on 10 ja pituudet ovat joko 520 tai 640 mm. Käytettynä City-Flo XL:n voi hävittää pakkauksen mukana tulevalla lujassa jätesäkissä myös kierrättämällä energiajakeena. Suodatin on myös Eurovent –sertifioitu ja yksittäiset suodattimet ovat luokiteltu ja merkitty energiatehokkuudeltaan luokkaan A (suodatintaskut 640 mm) ja B (520 mm).

Allergianäkökulma: Tuotteen avulla voidaan merkittävästi parantaa sisäilman laatua ja vähentää haitallisten hiukkasten ja hajujen lukumäärää ja pääsyä sisätiloihin. Suodatin täyttää tarkat allergiakriteerit pienhiukkasten suodatuskyvyn suhteen.

Valmistaja ja maahantuoja: Camfil Oy, Ruukinmestarintie 11, 02330 Espoo, puhelin 09 8190 380, www.camfil.fi  Jälleenmyynti: Camfil Oy ja hyvin varustetut ilmastointihuoltoliikkeet.

Uponor-ilmanvaihtojärjestelmä

Ilmanvaihtokanavat ja -kanavaosat
Allergiatunnuksen käyttöoikeus koskee seuraavia tuotteita: ilmanvaihtokanava, jatkoyhde, kulma 45*, kulma 90*, haara 90*, supistus, tulppa. Tuotteet ovat valmistettu kestävästä ja hygieenisestä polyproeenimuovista. Kaikki ovat tutkittuja ja sertifioituja tuotteita, joiden tiiviys, painehäviöt, palotekniset ominaisuudet, kestävyys, puhdistettavuus ja likaantumisenesto ovat erinomaista luokkaa. Järjestelmä on helppo asentaa itse ja kanavisto ei kerää pölyä. Järjestelmä täyttää myös M1-luokan vaatimukset.

Allergianäkökulma: Kanavistot täyttävät rakennusmateriaalien päästöluokituksen M1 vaatimukset. Osat suojataan tehtaalla kujetusta ja varastointia varten. Materiaali on helppo työstää ja kanavistosta saadaan erittäin tiivis. Kanavisto on myös helposti puhdistettavissa sileän pinnan ansiosta.

Valmistaja: Uponor Suomi Oy, PL 21, 15561 Nastola, puh. 020 129 211. Jälleenmyynti: LVI-liikkeet ja rautakaupat.