Ilmanpuhdistimet

Electrolux

Oxygen EAP300

Tehokas ilmanpuhdistin, jossa uusi edistyksellinen suodatusjärjestelmä, joka poista tehokkaasti pienhiukkasia. Laitteessa on 4 -kertainen suodatusominaisuus, tehokas Hepa 13 suodatin ja aktiivihiilisuodatin, joka poistaa myös pahoja hajuja ja kaasuja. Alhaisen energiakulutuksen ansiosta voi käyttää huoletta jatkuvasti. Automaattinen hiljainen/yö -toiminto laskee tehon ja himmentää merkkivalot. Käyttöala 22-70m2, äänitaso 26-55dB(A), energiankulutus 4-60W. Suodattimen vaihdon merkkivalo, joten ylläpito tehokkaana on helppoa ja vaivatonta. Kaukosäädin, väri valkoinen/hopea.

Oxygen EAP450

Tehokas ilmanpuhdistin vaatiivaan käyttöön ja isoihin tiloihin. Myös toimistokäyttöön. Uusi edistyksellinen suodatusjärjestelmä. 4-kertainen suodatus, jossa tehokas pestävä Hepa 13-suodatin. Pestävä aktiivihiilisuodatin, joka poistaa myös pahoja hajuja ja kaasuja. Käyttöala 39-103m2, Äänitaso 27-60dB(A), energiankulutus 11-100W. 4 erillistä tehotasoa, suodattimen vaihdon merkkivalo, joten ylläpito tehokkaana on helppoa ja vaivatonta. Kaukosäädin, väri tumma metallinharmaa.

Allergianäkökulma: Tuotteissa on erittäin tehokas ja riittävä puhtaan ilman tuottoaste. Hyvä pienhiukkasten puhdistuskyky.

Valmistaja: Electrlux Oy, www.electrolux.fi, Jälleenmyyjät: kodinkoneliikkeet ja hyvin varustellut vähittäiskaupat sekä verkkokauppa.com

Euromate VisionAir1

Kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin, toimistoihin ja liiketiloihin tarkoitettu ja suunniteltu  ilmanpuhdistin, jonka voi asentaa jalustalle, kattoon tai seinälle. Euromate VisionAir1 ilmanpuhdistimessa on hyvä pienhiukkasten puhdistuskyky. Laitteessa on kolme erillistä suodatinta: esisuodatin, hiukkassuodatin ja aktiivihiilisuodatin. Euromate VisionAir1 ilmanpuhdistimen puhdistuskyky on myös testattu puolueettomassa tutkimuslaitoksessa (VTT).

Euromate VisionAir1 ilmanpuhdistin soveltuu jopa 90 m2 tilaan asti. Äänitaso 1. nopeudella on 34 dB(A), Teho 95 W. Paino 12 kg. Takuu 12 kk.

Allergianäkökulma: Tuotteessa on erittäin tehokas ja riittävä puhtaan ilman tuottoaste suuriin tiloihin eli kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin, toimistoihin ja liiketiloihin. Hyvä pienhiukkasten puhdistuskyky. Asennettavissa lattialle, seinään tai kattoon tilan vaatimusten mukaisesti. Tuotetta on helppo käyttää ja huoltaa.

Maahantuoja ja myyjä: Oy Sonesta Ab, Salmitie 3, 02430 Masala, puh. (09) 825 6160, info@sonesta.fi ja www.sonesta.fi (Sonesta Oy on toiminut Suomessa ilmanpuhdistinalalla yli 30 vuoden ajan ja on alan yksi kokeneimpia toimijoita Suomessa).