Ilmanpuhdistimet

Ilmanpuhdistimet

Electrolux

Pure A9 -ilmanpuhdistimet

Monikerrossuodattimella varustettu ilmanpuhdistin, joka poistaa tehokkaasti pienhiukkasia. Smart-toimintoa käytettäessä järjestelmä mittaa sisäilman epäpuhtauksia ja säätää ilmavirtauksen voimakkuuden tarpeen mukaisesti. Laitteen mukana tuleva Breeze-suodatin poistaa pieniä partikkeleita, siitepölyä, hajuja ja bakteereita. Korkealuokkainen suodatin täyttää tarkat allergiakriteerit 0.3 mikrometrin hiukkaissa, puhdistustaso 99,5%.

Pure A9 ilmanpuhdistinta voi räätälöidä omiin tarpesiiin hankkimalla optimaalisen suodattimen. Breeze-perussuodattimen lisäksi on valittavana vaihtoehdot  myös erityisesti siitepölyä varten tai hajujen poistoon. Jokainen suodatin on varustettu älytunnisteella, joka seuraa suodattimen käyttöikää. Se kertoo jäljellä olevan käyttöiän oikein, vaikka suodatinta käytetäisiin vain sesongeittain.

Ilmanpuhdistinta voi ohjata mobiilisovelluksella mistä tahansa ja säätää asetuksia etänä. Monipuoliset sensorit mittaavat huoneilman partikkelitasoa, hiilidioksidimäärää ja VOC-kaasujen tasoa. Pure A9 maksimikapasiteetti riittää mallista riippuen 37 m2 - 52 m2 alalle (mittaus suoritettu tiukan AHAM-standardin mukaan). Äänitaso alilmmalla tasolla 17dB, maksimiteholla 49dB. Väri: tumma harmaa ja vaalea harmaa.

Mallit:

PA91-604DG ja PA91-604GY
Puhtaan ilman tuotto max CADR 620 m3.
Käyttöalat: 52 m2 (AHAM), 129 m2 (Boverket).
Äänitaso: 17-49 dB. 

PA91-404DG ja PA91-404GY
Puhtaan ilman tuotto max CADR 442 m3.
Käyttöalat: 37 m2 (AHAM), 92 m2 (Boverket).
Äänitaso: 17-46 dB. 

Allergianäkökulma: Tuotteissa on erittäin tehokas ja riittävä puhtaan ilman tuottoaste. Hyvä pienhiukkasten puhdistuskyky. Tuotetta on helppo käyttää ja huoltaa.

Valmistaja: Electrolux Oy, www.electrolux.fi . Jälleenmyyjät: Euronics, Gigantti, Power, Prisma, Veikonkone, Verkkokauppa.com.
Katso paikkakuntakohtaiset jälleenmyyjät www.electrolux.fi.

Sivua päivitetty viimeksi: 4.12.2023