Hiustenhoitotuotteet

Cutrin Sensitive -kampaamosarja

Sensitive Shampoo
Hajusteeton, hellävaraisesti hoitava shampoo päivittäiseen käyttöön herkälle hiuspohjalle ja kaikille hiustyypeille. Sopii sekä värjätyille että normaaleille hiuksille. Suojaa, kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia, ylläpitää hiusvärin kiiltoa sekä parantaa hiusten käsiteltävyyttä. Pakkauskoko: 300 ml.

Sensitive Foam Shampoo
 Kevyt ja raikas vaahtoshampoo päivittäiseen käyttöön herkälle ja aralle hiuspohjalle. Helppo annostella pumpusta: nopea ja hellävarainen pesuteho valmiina pehmeänä vaahtona. Erinomainen lyhyille ja puolipitkille hiuksille. Antaa joustavan, pehmeän tunteen herkälle hiuspohjalle sekä virkistystä, keveyttä ja volyymia hiuksille. Pakkauskoko: 150 ml.

Cutrin Sensitive Conditioner
Selvittävä hoitoaine päivittäiseen käyttöön herkälle hiuspohjalle sekä kaikille hiustyypeille. Sopii hyvin myös värjätyille ja normaaleille hiuksille. Nopeasti imeytyvä hoitoaine vahvistaa hiusta tyvestä latvaan, säilyttää hiusvärin kiillon, parantaa hiusten käsiteltävyyttä ja auttaa ehkäisemään kaksihaaraisten syntyä. Hoitaa hiuksia tehokkaasti lyhyelläkin vaikutusajalla. Pakkauskoko: 175 ml.

Cutrin Sensitive Care Spray
Hiuksiin jätettävä, tehokkaasti kosteuttava hoitosuihke päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille. Sopii erityisesti kuiville hiuksille sekä herkälle hiuspohjalle. Tehokkaasti kosteuttava hoitosuihke antaa kiiltoa, pehmeyttä ja käsiteltävyyttä hiuksille. Poistaa sähköisyyttä, auttaa ylläpitämään hiusvärin hehkua sekä antaa suojan ulkoisia rasituksia vastaan. Pakkauskoko: 200 ml.

Sensitive Rescue – Dry Scalp Care Shampoo
Välitön ja pitkäkestoinen apu erityisen kuivalle, herkälle, kutiavalle, punoittavalle ja kiristävälle hiuspohjalle. Hoitava ja syväkosteuttava shampoo sopii päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille. Tehokkaasti kosteuttavat aktiiviaineet rauhoittavat sekä suojaavat herkkää ja ärtynyttä hiuspohjaa. Tuloksena tasapainoinen, kimmoisalta tuntuva hiuspohja sekä hoidetut, pehmeät ja ilmavat hiukset. Pakkauskoko: 300 ml.

Sensitive Rescue – Dry Scalp Care Moisturizer
Hiuspohjaan jätettävä tehokosteuttaja on välitön ensiapu erityisen kuivalle, herkälle, kutiavalle ja kireälle hiuspohjalle. Sopii päivittäiseen käyttöön. Kosteuttavat aktiiviaineet rauhoittavat ja suojaavat hiuspohjaa sekä ehkäisevät kiristävää tunnetta. Pitkäkestoinen syväkosteutus takaa
 kimmoisan, pehmeän ja tasapainoisen tunteen hiuspohjalle. Ei rasvoita hiusta. Pakkauskoko: 75 ml.

Sensitive Dry Shampoo
Uusi, hajusteeton kuivashampoo päivittäiseen käyttöön herkälle hiuspohjalle ja kaikille hiustyypeille. Sopii myös tummille ja värjätyille hiuksille. Raikastaa ja antaa ryhdikkyyttä hiuspesujen välillä sekä rakennetta ja volyymia kampausten pohjalle. Nopea ja helppo käyttää. Pakkauskoko: 200 ml.

Sensitive Shape It Hairspray - Strong
Voimakkaan pidon antava hajusteeton työskentelykiinne. Mahdollistaa hiusten muokkauksen sekä kampauksen työstämisen vielä lyhyen ajan suihkuttamisen jälkeen. Kiiltävä, joustava ja pitävä lopputulos. Kiinne harjautuu helposti pois hiuksista. Pakkauskoot: 300 ml & 100 ml.

Sensitive Finish It Hairspray - Super Strong
Erittäin voimakkaan pidon antava hajusteeton viimeistelykiinne, joka suojaa hiuksia kosteudelta. Antaa vahvan tuen kampauksen viimeistelyyn ja kiinnitykseen. Kuivuu nopeasti ja harjautuu helposti pois hiuksista. Pakkauskoko: 300 ml.

Sensitive Styling Mousse - Strong
Voimakkaan tuen antava hajusteeton muotovaahto. Alkoholiton, hoitava ja hellävarainen koostumus. Suojaa hiuksia lämmöltä ja antaa joustavaa pitoa ja rakennetta kampaukselle. Tasainen ja pehmeä vaahto takaa kauniin kiiltävän lopputuloksen. Pakkauskoot: 300 ml & 100 ml.

Sensitive Multispray
Voimakkaan tuen antava hajusteeton monitoimisuihke. Suojaa lämmöltä ja antaa volyymia, tukea, pitoa, kiiltoa sekä rakennetta tyvestä latvaan. Erinomainen rullakampausten pohjalle. Pakkauskoko: 200 ml.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Cutrin Oy, PL 27, 02781 Espoo, puh. 0204 877 100, Jälleenmyyjä: hyvin varustetut kampaamot kautta Suomen sekä Yliopiston Apteekki.

Dermosil

Sensitive Shampoo
Sensitive Shampoo (3426) sopii hentojen hiusten ja herkän hiuspohjan puhdistukseen. Shampoo sopii koko perheen käyttöön eikä sisällä silikoneja. Pakkaus 500 ml:n pumppupullo.

Sensitive Hoitoaine
Sensitive Hoitoaine (3427) tekee hiukset silkinpehmeiksi ja sisältää panthenolia, joka hoitaa hiuspohjaa. Sensitive Hoitoaine sopii hentojen hiusten ja herkän hiuspohjan hoitoaineeksi koko perheelle. Pakkaus 250 ml:n pumppupullo.

Allergianäkökulma:  Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Dermoshop Oy, PL 3/Västanlidintie 50, 66201 Korsnäs, puh. 020 746 6400, Jälleenmyynti: Dermosil -tuotteita myydään Dermoshopin verkkokaupassa osoitteessa www.dermoshop.fi . Tuotteita myydään suoraan tilaajille/tilaajaryhmille ilman välikäsiä.

Erisan

Hiuskiinne Extra Strong
Voimakkaan tuen ja vahvan kiinnityksen antava hiuskiinne. Kiinne sisältää B5 provitamiinia ja betaiinia, jotka antavat hiuksille kosteutta, elastisuutta sekä kiiltoa. Sisältää kosteussuojan. Pakkauskoko 300 ml.

Hiuskiinne Elastic Hold
Elastisen ja luonnollisen pidon antava hiuskiinne. Kiinne sisältää B5 provitamiinia ja betaiinia, jotka antavat hiuksille kosteutta, elastisuutta sekä kiiltoa. Sisältää kosteussuojan. Pakkauskoko 300 ml.

Muotovaahto Extra Strong
Voimakkaan tuen antava muotoiluvaahto. Hajusteeton vaahto sisältää B5 provitamiinia ja betaiinia, jotka antavat hiuksille kosteutta, elastisuutta sekä kiiltoa. Sisältää lämpösuojan, joten sopii hyvin föönäyksen yhteyteen. Pakkauskoko 200 ml.

Hoitava shampoo
Hoitava tuote, joka pesee hellävaraisen tehokkaasti niin hiuksen kuin hiuspohjan. Vähentää hiusten sähköisyyttä. Kosteuttaa ja suojaa hiuksia. Sopii kaikille hiustyypeille ja koko perheen käyttöön.  Pakkauskoko 250ml. pH 5,5.

Hiustenhoitoaine
Hiusten kammattavuutta parantava tuote, joka poistaa niistä samalla sähköisyyttä ja saa hiuksiin kauniin kiillon. Sisältää pantenolia ja hoitoöljyjä, jotka ylläpitävät hiuspohjan kosteustasapainoa, jolloin hilseily vähenee. Sopii kaikille hiustyypeille ja koko perheen käyttöön.  Pakkauskoko 150ml. pH 5.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: KiiltoClean Oy, PL 27, 02781 Espoo, puh. 0204 877 100, Jälleenmyyjä: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet.

Lidl Sensitive

Cien Sensitive -shampoo, 300 ml
Kaikille hiustyypeille sopiva hellävarainen shampoo hoitaa ja puhdistaa hiukset tehokkaasti.

Cien Sensitive -hiustenhoitoaine, 300 ml
Kaikille hiustyypeille sopiva hellävarainen hoitoaine tekee hiuksista pehmeät ja sileät, parantaa niiden kammattavuutta sekä suojaa niitä kuivumiselta.

Allergianäkökulma: Tuotteet ovat hajusteettomia ja tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Lidl Suomi Ky, Vanha Kaarelantie 33 A, PL 115 01611 VANTAA, Jälleenmyynti: Lidl -myymälät 

LV

Muotovaahto
Hajusteeton ja alkoholiton muotovaahto voimakkaaseen muotoiluun. Suojaa lämpökäsittelyn aiheuttamilta rasituksilta ja poistaa sähköisyyttä. Pakkauskoko 150 ml.

Hiuskiinne
Hajusteeton ja väriaineeton hiuskiinne erittäin voimakkaaseen kiinnitykseen. Uusi kohdistetumpi suihke ja uudistunut koostumus takaavat aiempaa kuivemman suihkeen ja helpomman käytön. Ei latista eikä tahmaa hiuksia. Pakkauskoko 200 ml.

Shampoo ja hoitoaine
Hellävarainen shampoo ja hoitoaine, jotka sopivat usein toistuvaan pesuun kaikille hiustyypeille. Shampoo pH 5,5, hoitoaine pH n. 5. Pakkauskoko 200 ml.

Shampoo ja hoitoaine värjätyille hiuksille
Shampoo ja hoitoaine, jotka sopivat usein toistuvaan pesuun värikäsitellyille hiuksille.

Hilseshampoo
Tuote on suunniteltu kuivasta ja atoppisesta ihosta aiheutuvan hilseen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Mieto koostumus sopii hyvin allergisille ja herkälle iholle. Poistaa hilsettä ja rauhoittaa samalla päänahkaa. Pesee hiukset ja päänahan hellävaraisesti. Sopii usein toistuvaan pesuun. Pakkauskoko 200 ml. pH 5,5.

Hoitosuihke
Kosteuttaa hiuksia tehokkaasti kotimaisen ksylitolin avulla. Hiuksiin jätettävä suihke selvittää hiukset nopeasti ja vähentää sähköisyyttä. Pakkauskoko 150 ml.

LV Kosteuttava shampoo
Tuote on ihanteellinen kuiville tai rasittuneille hiuksille. Kosteuttaa hiuksia ja on hellävarainen hiuspohjalle. Antaa hiuksille kauniin kiillon ja parantaa kammattavuutta. Pakkauskoko 200 ml.

Kosteuttava hoitoaine
Antaa hiuksille kauniin kiillon ja parantaa kammattavuutta. Tuotteen sisältämät ainesosat vahvistavat ja suojaavat hiuksia. Hajusteeton ja väriaineeton. Pakkauskoko 200 ml.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Berner Oy, PL 15, 00131 Helsinki, puh kuluttajaneuvonta 09-1345 1303, Jälleenmyyjä: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet.

Neutral

Shampoo
Mieto shampoo kaikille hiustyypeille, sopii myös herkälle päänahalle. pH 4.7. Voidaan käyttää päivittäin. Pakkauskoko 250ml.

Hoitoaine
 Mieto hoitoaine kaikille hiustyypeille. Tekee hiuksista helposti selvitettävät ja lisää niiden kiiltoa ja volyymia. Pakkauskoko 260ml.

Hilseshampoo
Mieto shampoo hilseilyä vastaan, sopii myös herkälle päänahalle ja voidaan käyttää toistuvasti tarpeen mukaan. Pakkauskoko 250ml.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Unilever Finland Oy, puh kuluttajapalvelu 010 802 255 ja LF.kuluttajaneuvonta@unilever.com, www.unilever.fi, Jälleenmyyjä: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet.

No Nothing Very Sensitive -kampaamosarja

Moisture Shampoo
Kosteuttava shampoo, jonka sisältämä avokadoöljy hoitaa ja pehmentää kuivia ja käsiteltyjä hiuksia. UV-suoja. pH 4,5 – 5,0. Koko 300 ml.

Moisture Conditioner
Kosteuttava hoitoaine, jonka sisältämä avokadoöljy hoitaa ja pehmentää shampoopesun jälkeen kuivia hiuksia. UV-suoja. pH 4,0 – 4,5. Koko 300 ml.

Moisture Mist
Kosteuttava hoitosuihke, jonka sisältämä avokadoöljy hoitaa, poistaa sähköisyyttä ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät. pH 4,0 – 4,5. Koko 250 ml.

Color Shampoo
Hiusväriä suojaava shampoo, jonka sisältämä puuvillansiemenöljy hoitaa ja kosteuttaa värikäsiteltyjä hiuksia. UV-suoja. pH 4,5 – 5,0. Koko 300 ml.

Color Conditioner
Hiusväriä suojaava hoitoaine, jonka sisältämä puuvillansiemenöljy hoitaa käsiteltyjä hiuksia shampoopesun jälkeen ja tekee niistä helpommin käsiteltävät. UV-suoja. pH 4,5 – 5,0. Koko 300 ml.

Volume Shampoo
Tuuheuttava shampoo, joka antaa ryhtiä, silottaa ja kosteuttaa hentoja hiuksia. UV-suoja. pH 4,5 – 5,0. Koko 300 ml.

Volume Conditioner
Tuuheuttava hoitoaine, joka antaa ryhtiä, silottaa ja suojaa hentoja hiuksia mekaanisilta vaurioilta. UV-suoja. pH 4,0 – 4,5.Koko 300 ml.

Repair Shampoo
Vahvistava ja korjaava shampoo, jonka sisältämät aminohapot hoitavat voimattomia ja vaurioituneita hiuksia. UV-suoja. pH 4,5 – 5,0. Koko 300 ml.

Repair Conditioner
Vahvistava ja korjaava hoitoaine, jonka sisältämät aminohapot tekevät voimattomista ja vaurioituneista hiuksista helpommin käsiteltävät sekä poistavat sähköisyyttä. UV-suoja. pH 4,0 – 4,5. Koko 300 ml.

Multispray
Vahvan tuen antava muotoilusuihke, joka lisää kiiltoa ja helpottaa muotoilua. UV-, lämpö- ja kosteussuoja. pH 5,5 – 6,0. Koko 250 ml.

Strong Mousse
Vahvan tuen antava muotovaahto, joka lisää hiuksiin runsautta, joustavuutta ja kiiltoa. UV- ja kosteussuoja. Koko 200 ml.

Strong Hairspray
Vahvan tuen antava viimeistelysuihke. UV- ja kosteussuoja. Koko 300 ml.

Super Strong Hairspray
Erittäin vahvan tuen antava viimeistelysuihke. UV- ja kosteussuoja. Koko 300 ml.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Miraculos Oy, puh. 0201 410 410, www. kcprofessional.fi. Jälleenmyyjä: Parturikampaamot kautta Suomen sekä Sokos-tavaratalojen kampaamotuoteosastot.

Softcare Satin laitoskäyttöön

Laitos- ja sairaalakäyttöön suunniteltu hoitava shampoo, joka sopii erityisesti herkkäihoisille henkilöille. Tuote sopii usein toistuvaan pesuun kaikille hiustyypeille. Mieto hellävarainen koostumus.

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Diversey, Kaurakatu 48 B, 20740 Turku, puh. 020 747 4200, Jälleenmyyjä: Keskustukkuliikkeet sekä valtuutetut jälleenmyyjät, jotka löytyvät www.diversey.com internetsivuilta.