Hiustenhoito

Hiustenhoito

Biozell

Biozell Professional Hajusteeton hiuskiinne 250ml erittäin vahva pito: Hajusteeton hiuskiinne erittäin vahvaan ja kestävään viimeistelyyn. Hienojakoinen suihke kuivuu nopeasti ja harjautuu helposti pois hiuksista. Pitää pörröisyyden poissa eikä jätä hiuksia tahmeiksi. Sisältää UV- ja kosteussuojan sekä vahvistavaa pantenolia. Vegaaninen ja silikoniton. Valmistettu Suomessa.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Oy Transmeri Ab, PL 50, 02631 Espoo, www.biozell.fi , kuluttajapalvelu@transmeri.fi, Jälleenmyyjät: hyvin varustetut päivittäistavaramyymälät

Cien

Cien Shampoo – SENSITIVE. 275ml: Sopii erityisesti herkälle iholle. Voidaan käyttää päivittäin tai tarpeen mukaan. Sopii kaikille hiustyypeille.Ei sisällä väriaineita. pH 5,0–5,5.

Cien Hoitoaine – SENSITIVE. 275ml: Sopii erityisesti herkälle iholle. Voidaan käyttää päivittäin tai tarpeen mukaan. Glyserolia sisältävä koostumus kosteuttaa ja tekee hiukset pehmeiksi ja helposti kammattaviksi. Ei sisällä väriaineita. pH 4,0–4,5.

Lupilu Kids Shampoo– SENSITIVE. 250ml: Lasten shampoo. Puhdistaa hellävaraisesti kuivattamatta hiuksia tai hiuspohjaa. Ei kirvele silmiä.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistuttaja Lidl Suomi, Niittymäentie 7, Espoo. Jälleenmyyjä: LIDL-päivittäistavaramyymälät.

Cutrin Sensitive -kampaamosarja

Cutrin Vieno hajusteeton shampoo kaikille hiustyypeille. Tehokkaasti kosteuttavat aktiiviaineet auttavat rauhoittamaan ja suojaamaan erityisesti kuivaa ja herkkää hiuspohjaa. Kehitetty hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Testattu pohjoisissa ääriolosuhteissa. 

Cutrin Vieno hajusteeton hoitoaine normaaleille tai kuiville hiuksille. Tehokkaasti kosteuttavat aktiiviaineet ravitsevat sekä hiuksia että hiuspohjaa. Helpottaa hiusten käsiteltävyyttä, selvittää ja poistaa hiusten sähköisyyttä. Kevyt koostumus. Kehitetty hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Testattu pohjoisissa ääriolosuhteissa. 

Cutrin Vieno hajusteeton tehohoito normaaleille tai kuiville hiuksille. Tehokkaasti kosteuttavat aktiiviaineet ravitsevat sekä hiuksia että hiuspohjaa. Tekee hiuksista silkkisen pehmeät ja helposti käsiteltävät. Kevyt koostumus. Kehitetty hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Testattu pohjoisissa ääriolosuhteissa. 

Cutrin Vieno hajusteeton pesevä hoitoaine hellävaraiseen hiusten puhdistukseen shampoopesujen välillä. Hiusten puhdistus ja hoito yhdellä tuotteella. Sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti kuiville ja hauraille hiuksille. Pesee hellävaraisesti poistamatta hiuksen luonnollisia öljyjä. Tehokkaasti kosteuttavat aktiiviaineet auttavat rauhoittamaan ja suojaamaan erityisesti kuivaa ja herkkää hiuspohjaa. Jättää hiukset pehmeän ja ilmavan tuntuisiksi. Kehitetty hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Testattu pohjoisissa ääriolosuhteissa. 

Cutrin Vieno hajusteeton kuivashampoo lisää rakennetta, ryhtiä ja volyymia mattaisella pidolla. Nopea apu hiusten raikastamiseen ja kohottamiseen pesujen välissä. Kehitetty hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Testattu pohjoisissa ääriolosuhteissa. 

Cutrin Vieno hajusteeton volyymivaahto antaa hiuksille luonnollista volyymia, ryhtiä ja elastista tukea. Tekee hiuksista sädehtivän kiiltävät. Auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Alkoholiton, hoitava ja hellävarainen koostumus. Kehitetty hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Testattu pohjoisissa ääriolosuhteissa. 

Cutrin Vieno hajusteeton monitoimisuihke antaa luonnollista volyymia, ryhtiä ja kiiltoa. Sopii monipuoliseen hiusten muotoiluun luonnollisesta arkityylistä viimeisteltyihin kampauksiin. Auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Kehitetty hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Testattu pohjoisissa ääriolosuhteissa. 

Cutrin Vieno hajusteeton kevyt hiuskiinne antaa elastista tukea ja painotonta kontrollia. Luonnollista pitoa ja kiiltoa. Helppo harjata pois hiuksista ilman jäämiä. Suojaa kosteutta vastaan. Kehitetty hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Testattu pohjoisissa ääriolosuhteissa. 

Cutrin Vieno hajusteeton voimakas hiuskiinne antaa pitkäkestoista ja erittäin voimakasta pitoa ja sädehtivän kiillon. Maksimaalista tukea ja kontrollia. Suojaa kosteutta vastaan. Kehitetty hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Testattu pohjoisissa ääriolosuhteissa. 

Cutrin Vieno hajusteeton volyymivaahto antaa hiuksille luonnollista volyymia, ryhtiä ja elastista tukea. Tekee hiuksista sädehtivän kiiltävät. Auttaa suojaamaan hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Alkoholiton, hoitava ja hellävarainen koostumus. Kehitetty hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Testattu pohjoisissa ääriolosuhteissa. 

Cutrin Vieno hajusteeton kevyt hiuskiinne antaa elastista tukea ja painotonta kontrollia. Luonnollista pitoa ja kiiltoa. Helppo harjata pois hiuksista ilman jäämiä. Suojaa kosteutta vastaan. Kehitetty hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Testattu pohjoisissa ääriolosuhteissa. 

Cutrin Vieno hajusteeton voimaskas muotoiluvaha antaa mattaista rakennetta, volyymia ja voimakasta pitoa. Ihanteellinen lyhyiden hiusten muotoiluun. Käyttö: Aktivoi vaha kämmenien välissä. Levitä kuiviin hiuksiin ja muotoile.

Cutrin Vieno hajusteeton lämpösuojasuihke on kehitetty suojaamaan hiuksia lämpömuotoilun aikana. Antaa sädehtivää kiiltoa ja jättää hiuksiin silkin sileän tunteen. Kevyt tuki. Voidaan käyttää sekä sileän että kiharaisen tyylin luomiseen. Kehitetty hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Käyttö: Suojataksesi hiuksia lämmöltä, käytä tuotetta sekä kosteisiin hiuksiin ennen hiusten föönausta että kuviin hiuksiin ennen hiusten kihartamista tai suoristamista

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Cutrin Oy, PL 27, 02781 Espoo, puh. 0204 877 100, Jälleenmyyjä: hyvin varustetut kampaamot kautta Suomen sekä Yliopiston Apteekki. 

Dermosil

Sensitive Shampoo (3426) sopii hentojen hiusten ja herkän hiuspohjan puhdistukseen. Shampoo sopii koko perheen käyttöön eikä sisällä silikoneja. Pakkaus 500 ml:n pumppupullo.

Sensitive Hoitoaine (3427) tekee hiukset silkinpehmeiksi ja sisältää panthenolia, joka hoitaa hiuspohjaa. Sensitive Hoitoaine sopii hentojen hiusten ja herkän hiuspohjan hoitoaineeksi koko perheelle. Pakkaus 250 ml:n pumppupullo.

Hiuskiinne Structure & Volume erittäin vahva hiuskiinne (3440), joka antaa hiuksille ryhtiä ja kestävän pidon kampauksille. Vähentää sähköisyyttä ja viimeistelee hiukset sileiksi ja kiiltäviksi. Hajusteeton, pakkauskoko 300 ml. Saatavilla normaalin koon lisäksi myös suosittu 50 ml:n matkakoko (3441).

Muotovaahto Structure & Volume vahva muotovaahto (3443), joka antaa kampauksille kestävyyttä ja kiiltoa. Se antaa hiuksille erittäin vahvan tuen ja tuo ryhtiä muotoiluun. Hajusteeton, pakkauskoko 300 ml.

Kuitumuotovaahto, tuuheuttava muotovaahto (3877), jonka kuitumainen koostumus tuo ilmavaa ryhtiä hiuksiin ja eloisuutta kampaukseen. Ei jätä hiuksia koviksi ja raskaiksi. Kuitumuotovaahto on koostumukseltaan tavallista muotovaahtoa pehmeämpää ja joustavampaa. Sopii kaikille hiuslaaduille. Hajusteeton, pakkauskoko 150 ml

Allergianäkökulma:  Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Dermoshop Oy, PL 3/Västanlidintie 50, 66201 Korsnäs, puh. 020 746 6400, Jälleenmyynti: Dermosil -tuotteita myydään Dermoshopin verkkokaupassa osoitteessa www.dermoshop.fi . Tuotteita myydään suoraan tilaajille/tilaajaryhmille ilman välikäsiä. 

Erisan

Hiuskiinne Extra Strong
Voimakkaan tuen ja vahvan kiinnityksen antava hiuskiinne. Kiinne sisältää B5 provitamiinia ja betaiinia, jotka antavat hiuksille kosteutta, elastisuutta sekä kiiltoa. Sisältää kosteussuojan. Pakkauskoko 300 ml.

Hiuskiinne Elastic Hold
Elastisen ja luonnollisen pidon antava hiuskiinne. Kiinne sisältää B5 provitamiinia ja betaiinia, jotka antavat hiuksille kosteutta, elastisuutta sekä kiiltoa. Sisältää kosteussuojan. Pakkauskoko 300 ml.

Muotovaahto Extra Strong
Voimakkaan tuen antava muotoiluvaahto. Hajusteeton vaahto sisältää B5 provitamiinia ja betaiinia, jotka antavat hiuksille kosteutta, elastisuutta sekä kiiltoa. Sisältää lämpösuojan, joten sopii hyvin föönäyksen yhteyteen. Pakkauskoko 200 ml.

Hoitava shampoo
Hoitava tuote, joka pesee hellävaraisen tehokkaasti niin hiuksen kuin hiuspohjan. Vähentää hiusten sähköisyyttä. Kosteuttaa ja suojaa hiuksia. Sopii kaikille hiustyypeille ja koko perheen käyttöön.  Pakkauskoko 250ml. pH 5,5.

Hiustenhoitoaine
Hiusten kammattavuutta parantava tuote, joka poistaa niistä samalla sähköisyyttä ja saa hiuksiin kauniin kiillon. Sisältää pantenolia ja hoitoöljyjä, jotka ylläpitävät hiuspohjan kosteustasapainoa, jolloin hilseily vähenee. Sopii kaikille hiustyypeille ja koko perheen käyttöön.  Pakkauskoko 150ml. pH 5.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: KiiltoClean Oy, PL 27, 02781 Espoo, puh. 0204 877 100, Jälleenmyyjä: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet. 

Erisan Pro (ammattituotteet)

Erisan Pro Dose Hair & Body
Hellävarainen hius- ja suihkushampoo on hellävarainen pesuaine koko vartalolle. Opaali värisävy, hoitava ja sähköisyyttä poistava koostumus. Pehmeä, runsas vaahto, huuhtoutuu helposti. Soveltuu esim. allergiahuoneisiin ja kylpytiloihin, joissa halutaan välttää hajusteita. Tarkoitettu käytettäväksi Kiilto Dose™ -annostelulaitteessa.

Erisan Pro Hiustenhoitoaine
Kaikille hiuslaaduille ja herkälle hiuspohjalle sopiva hoitoaine, joka sisältää pantenolia ja hoitavia öljyjä. Kosteuttaa ja hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa, poistaa sähköisyyttä, lisää hiusten kiiltoa ja parantaa kammattavuutta.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: KiiltoClean Oy, PL 27, 02781 Espoo, puh. 0204 877 100, Jälleenmyyjä: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet. 

Erittäin hieno suomalainen -sarja

Erittäin hieno suomalainen Hellä shampoo
Hellä Shampoo – klassikko nyt hajusteettomana! Erittäin Hieno Suomalainen Hellä Shampoo on kaikille hiustyypeille tarkoitettu shampoo päivittäiseen käyttöön. Ei sisällä silikonia eikä hajusteita. Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippu -tunnus.

Erttäin hieno suomalainen Hellä hoitoaine
Erittäin Hieno Suomalainen Hellä Hoitoaine – nyt hajusteettomana! Erittäin hieno suomalainen Hellä hoitoaine on kaikille hiustyypeille tarkoitettu hoitoaine päivittäiseen käyttöön. Tuote ei sisällä silikonia eikä hajusteita.Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippu -tunnus. 

LV

LV 250ml Shampoo
Shampoo pesee koko perheen hiukset hellävaraisesti. Hellävarainen koostumus sopii useinkin toistuvaan pesuun. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

LV 250ml Hilseshampoo
Herkälle iholle sopiva hajusteeton ja väriaineeton hilseshampoo poistaa hilsettä tehokkaasti, mutta rauhoittaa samalla herkkää hiuspohjaa. Hilseshampoo sopii myös rasvoittuvalle hiuspohjalle. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

LV 500ml Shampoo
Hajusteeton ja väriaineeton shampoo herkälle iholle pesee koko perheen hiukset hellävaraisesti. Hellävarainen koostumus sopii useinkin toistuvaan pesuun. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

LV 200ml Hiustenhoitoaine
Hoitoaine herkälle iholle sopii kaikille hiustyypeille. Hoitoaine tekee hiuksista pehmeät, luonnollisen kiiltävät ja helposti kammattavat. Herkälle hiuspohjalle sopiva koostumus ei sisällä silikonia, hajusteita, väriaineita tai parabeeneja. Hoitoaineen pH on 5,5. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

LV 250ml 3-in-1 Sport shampoo
Herkälle iholle sopiva hajusteeton ja väriaineeton 3 in 1 tuote sopii hiusten ja vartalon usein toistuvaan pesuun koko perheelle hoitaen ja kosteuttaen hiuksia ja vartaloa kuivattamatta niitä. Hiukset ovat pesun jälkeen ilmavat ja pehmeät. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

LV 300ml hiuskiinne, extra strong
Hajusteeton ekstra strong hiuskiinne viimeistelee kampauksen ja pitää sen muodossaan koko päivän. Helppokäyttöinen kiinne sisältää UV-suojan ja vähentää hiusten sähköisyyttä. Kuivemman koostumuksensa ansiosta se ei jätä hiuksia tahmeiksi. 

LV 100ml hiuskiinne, extra strong
Hajusteeton ekstra strong hiuskiinne viimeistelee kampauksen ja pitää sen muodossaan koko päivän. Helppokäyttöinen kiinne sisältää UV-suojan ja vähentää hiusten sähköisyyttä. Kuivemman koostumuksensa ansiosta se ei jätä hiuksia tahmeiksi. 

LV 150ml Muotovaahto
Hajusteeton ekstra strong muotovaahto antaa voimakkaan tuen kaikille kampauksille niin arkeen kuin juhlaankin. Muotovaahto suojaa hiuksia lämpökäsittelyn rasituksilta, lisää kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä. Muotovaahto sisältää myös UV-suojan. 

LV kosteuttava shampoo
Hellävarainen ja tehokkaasti kosteuttava shampoo kuiville hiuksille ja hiuspohjalle. Tuotteen sisältämä prebiootti edistää hyödyllisten mikrobien kasvua ja auttaa pitämään hiuspohjan normaaliflooran tasapainossa. Sokerijuurikkaasta valmistettu betaiini kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia tehden hiuksista sileät ja pehmeät. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

LV 200ml Kosteuttava prebiootti hoitoaine
Hellävarainen, tehokkaasti kosteuttava hoitoaine kuiville hiuksille ja hiuspohjalle. Tuotteen sisältämä prebiootti edistää hyödyllisten mikrobien kasvua ja auttaa pitämään hiuspohjan normaaliflooran tasapainossa. Sokerijuurikkaasta valmistettu betaiini kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia tehden hiuksista sileät ja pehmeät. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

LV 150ml Kosteuttava hoitosuihke
Hiuksiin jätettävä LV Kosteuttava hoitosuihke on todellinen tehohoito kuiville suortuville. Pitkäkestoisesti kosteuttava suihke silottaa hiuksen pintaa ja antaa kiiltoa ja rakennetta tehden hiuksista helposti käsiteltävät ja terveen ja kauniin näköiset. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

LV 250ml Biohajoava shampoo
Sulfaatiton. Pehmeästi vaahtoava ja hellävaraisesti puhdistava shampoo värjätyille, kiharille, kuiville ja käsitellyille hiuksille. Sopii myös herkälle hiuspohjalle. Auttaa säilyttämään hiuspohjan omat luonnolliset öljyt, edistäen näin hiuspohjan hyvinvointia. Sopii myös CG-metodiin. Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus.  

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Berner Oy, PL 15, 00131 Helsinki, puh kuluttajaneuvonta 09-1345 1303, Jälleenmyyjä: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet. 

No Nothing Very Sensitive -kampaamosarja

Moisture Shampoo
Kosteuttava shampoo, jonka sisältämä avokadoöljy hoitaa ja pehmentää kuivia ja käsiteltyjä hiuksia. UV-suoja. pH 4,5 – 5,0. Koko 300 ml.

Moisture Conditioner
Kosteuttava hoitoaine, jonka sisältämä avokadoöljy hoitaa ja pehmentää shampoopesun jälkeen kuivia hiuksia. UV-suoja. pH 4,0 – 4,5. Koko 300 ml.

Moisture Mist
Kosteuttava hoitosuihke, jonka sisältämä avokadoöljy hoitaa, poistaa sähköisyyttä ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät. pH 4,0 – 4,5. Koko 250 ml.

Color Shampoo
Hiusväriä suojaava shampoo, jonka sisältämä puuvillansiemenöljy hoitaa ja kosteuttaa värikäsiteltyjä hiuksia. UV-suoja. pH 4,5 – 5,0. Koko 300 ml.

Color Conditioner
Hiusväriä suojaava hoitoaine, jonka sisältämä puuvillansiemenöljy hoitaa käsiteltyjä hiuksia shampoopesun jälkeen ja tekee niistä helpommin käsiteltävät. UV-suoja. pH 4,5 – 5,0. Koko 300 ml.

Volume Shampoo
Tuuheuttava shampoo, joka antaa ryhtiä, silottaa ja kosteuttaa hentoja hiuksia. UV-suoja. pH 4,5 – 5,0. Koko 300 ml.

Volume Conditioner
Tuuheuttava hoitoaine, joka antaa ryhtiä, silottaa ja suojaa hentoja hiuksia mekaanisilta vaurioilta. UV-suoja. pH 4,0 – 4,5.Koko 300 ml.

Repair Shampoo
Vahvistava ja korjaava shampoo, jonka sisältämät aminohapot hoitavat voimattomia ja vaurioituneita hiuksia. UV-suoja. pH 4,5 – 5,0. Koko 300 ml.

Repair Conditioner
Vahvistava ja korjaava hoitoaine, jonka sisältämät aminohapot tekevät voimattomista ja vaurioituneista hiuksista helpommin käsiteltävät sekä poistavat sähköisyyttä. UV-suoja. pH 4,0 – 4,5. Koko 300 ml.

Multispray
Vahvan tuen antava muotoilusuihke, joka lisää kiiltoa ja helpottaa muotoilua. UV-, lämpö- ja kosteussuoja. pH 5,5 – 6,0. Koko 250 ml.

Strong Mousse
Vahvan tuen antava muotovaahto, joka lisää hiuksiin runsautta, joustavuutta ja kiiltoa. UV- ja kosteussuoja. Koko 200 ml.

Strong Hairspray
Vahvan tuen antava viimeistelysuihke. UV- ja kosteussuoja. Koko 300 ml.

Super Strong Hairspray
Erittäin vahvan tuen antava viimeistelysuihke. UV- ja kosteussuoja. Koko 300 ml.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Miraculos Oy, puh. 0201 410 410, www. kcprofessional.fi. Jälleenmyyjä: Parturikampaamot kautta Suomen sekä Sokos-tavaratalojen kampaamotuoteosastot.

Softcare Satin laitoskäyttöön

Laitos- ja sairaalakäyttöön suunniteltu hoitava shampoo, joka sopii erityisesti herkkäihoisille henkilöille. Tuote sopii usein toistuvaan pesuun kaikille hiustyypeille. Mieto hellävarainen koostumus.

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita. Tuotteen ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Diversey, Kaurakatu 48 B, 20740 Turku, puh. 020 747 4200, Jälleenmyyjä: Keskustukkuliikkeet sekä valtuutetut jälleenmyyjät, jotka löytyvät www.diversey.com internetsivuilta.

Sivua päivitetty viimeksi: 28.8.2023