Käsidesit

Käsidesit

Kriteerit

Tuotteet eivät saa sisältää:

  • Hajusteita
  • Yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia huomioiden kuitenkin käytetyt pitoisuudet. Osassa aineita on maksimipitoisuusrajat ja ne huomioituna voi herkistävä aine olla sallittua käyttää, sillä silloin allergiariski on harvinainen
  • Ärsyttävien mykerökukkaisten kasvien ainesosia
  • Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine cas 102-60-3 on kielletty 1.6.2021 alkaen Allergiatunnustuotteiden koostumuksissa.

Muut vaatimukset:

  • Tuotteiden raaka-aineiden tulee olla puhtaita, ne eivät saa sisältää epäpuhtauksina nikkeliä tai proteiinia. Tarvittaessa aineesta tulee toimittaa puhtaustodistus.
  • Kemikaaleissa on erinäisiä raaka-aineita, joille on asetettu maksimipitoisuusrajoja.
Kriteerit tarkemmin

Erisan (ammattikäyttöön)

SafePoint + Alcoliquid
Hyvän käsihygienian ylläpitämiseksi tarkoitettu nestemäinen käsidesinfektioaine. Tarkoitettu käytettäväksi auotomaattisessa Erisan SafePoint+ käsidesinfektioannostelijassa sekä teollisuuden hygieniaporteissa. Monipuolisesti testattu eri mikrobeja vastaan. 

Dose Antiseptic
400ml Kiilto Dose-annostelijassa käytettävä kevyesti geelimäinen, etanolipohjainen desinfektiohuuhde. Ihoa hoitavat glyseroli ja glyseryylikokoaatti. 

Desinfiointipyyhkeet
Hajusteeton Desinfektiopyyhe antaa tehokkaan, nopean ja helpon suojan käsille. Hoitavat ainesosat pitävät ihon pehmeänä ja suojaavat ihoa alkoholin kuivattavalta vaikutukselta. Antaa lisäsuojaa erityisesti flunssakausina ja on kätevä apu mukana matkoilla ja retkillä. Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja. Pakkauskoko 10 kpl/rasia

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: KiiltoClean Oy. Jälleenmyynti: KiiltoClean Oy, apteekit, tukkuliikkeiden ja jälleenmyyjien tiedot: www.kiiltoclean.fi.

KW Professional (ammattikäyttöön)

KW Käsihuuhde 70%
Vaativaan käyttöön laajatehoinen käsihuuhde käsien ja ihon desinfiointiin, erityisesti herkkäihoisille. Kuivuu nopeasti eikä jätä ihoa tahmeaksi. Pakkauskoko 500 ml ja 1 L dispenso

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteen ainesosat eivät pitoisuuksineen yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Kemvit Oy, 68410 Alaveteli, puh. (06) 8676 566, info@kemvit.fi Jälleenmyynti: Kemvit Oy.

LV

LV Käsidesinfiointigeeli EN 14476 Noro / 100ml ja 300ml
Geelimäinen LV Käsidesinfiointiaine sopii käsien toistuvaan desinfiointiin ja tuo testatusti suojan norovirusta vastaan. Sisältää ihoa hoitavaa glyserolia.Valmistettu Suomessa ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu-tunnus. EN1500 standardisoitu käsidesi. EN1276 teho bakteereja vastaan. EN1650 teho hiivoja vastaan. EN14476 teho norovirusta vastaan. 

LV Professional (ammattikäyttöön)

Käsihuuhde
Tuote sopii käsien toistuvaan desinfiointiin tehden ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Hoitava vaikutus pysyy iholla pitkään. Käytetään sellaisenaan. pH 6.0.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Berner Osakeyhtiö, Puhtaus & Hygienia, Eteläranta 4 B, 00130 Helsinki, puh. 0207 9100. Jälleenmyynti: Berner.

Nolla Käsidesivaahto 

Alkoholiton, hajusteeton ja kosteuttava käsidesivaahto, joka sopii erinomaisesti toistuvaan käyttöön. Hellävarainen ja helposti annosteltava vaahtokoostumus ei ärsytä ihoa, sitä on miellyttävää käyttää eikä se tahmaa. Nolla Käsidesivaahdon tehon takaa suomalainen patentoitu Nolla™ hopeapolymeeriteknologia, joka tappaa 99,99% bakteereista, myös lääkeaineille vastustuskykyiset ja tuhoaa vaipalliset virukset mm. koronavirukset 15 sekunnissa (EN14476). Käsidesivaahtomme on testattu EN1276-, EN1500-, EN13727- ja EN14476 (vaipalliset virukset) -standardien mukaisesti. Nolla Käsidesivaahto valmistetaan Suomessa ja sillä on Avainlippu-merkki. Pakkauskoot: 500 ml, 100 ml ja 50 ml.

Allergianäkökulma: Tuote ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Nolla Antimicrobial Oy,  www.nollaantimicrobial.com. Jälleenmyyjät: Hyvin varustetut apteekit, K-päivittäistavarakaupat, Sokos ja Sokos Emotion sekä verkkokaupat.

Soft Care (ammattikäyttöön)

Soft Care Des E käsihuuhde H5
Tehokas käsihuuhde, joka on dermatologisesti testattu. Sopii käsien desinfioimiseen mm. terveydenhuollossa, kotisairaanhoidossa, elintarvikealalla, ateriapalveluissa ja päiväkodeissa. Sopii myös kirurgiseen desinfektioon. Läpäisee standardit EN1276, EN1500, EN1650, EN12791, EN13727 sekä EN14476. Sisältää tehokkaasti ihoa kosteuttavia aineosia, jotka ehkäisevät ihoärsytystä ja kuivumista. Pakkauskoot: 50 x 100  ml, 10 x 500 ml, 6 x 1 l.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita tai väriaineita. Tuotteiden aineosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Valmistaja: Diversey, Kaurakatu 48 B, 20740 Turku, puh. 020 7474 200. Jälleenmyynti: keskusliikkeet sekä valtuutetut jälleenmyyjät, ks. www.diversey.com.

TECcare Protect 

TECcare Protect käsidesivaahto
Alkoholiton, kosteuttava ja ainutlaatuisen tehokas käsidesivaahto sai Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Tuotteessa mikrobisen tehon vaikutusaikaa on pidennetty ja uusimpana testituloksena se läpäisi virallisen EN standardin SARS-CoV-2 ( Covid-19) vastaan ja tehoaa koronavirukseen jopa likaisessa ympäristöolosuhteissa. Suurin osa käsihuuhteista läpäisee vastaavia standardeja vain puhtaassa ympäristöolosuhteissa eli iholla oleva orgaaninen lika voi heikentää käsihuuhteen tehoa merkittävästi. TECcare Protect ei ärsytä, eikä kirvele ihoa, eikä jätä käsiä tahmean tuntuisiksi ja se ei sisällä yleisesti herkistäviä aineisosia. 

TECcare Protect Skin Wipes alkoholiton ihopyyhe
Alkoholiton, kosteuttava ja ainutlaatuisen tehokas ihopyyhe. Mikrobisen tehon vaikutusaikaa on pidennetty, sekä uusimpana testituloksena läpäissyt virallisen EN standardin SARS-CoV-2 ( Covid-19) vastaan ja tehoaa koronavirukseen jopa likainen ympäristö olosuhteissa. Suurin osa ihopyyhkeistä läpäisee vastaavia standardeja vain puhdas ympäristö olosuhteissa eli iholla oleva orgaaninen lika voi heikentää desinfiointitehoa merkittävästi. TECcare Protect ei ärsytä, eikä kirvele ihoa, eikä jätä käsiä tahmean tuntuisiksi.

TECcare Control pesevä desinfiointiaine (tuotetiedot löytyvät puhdistusaineet-tuoteryhmän alta).

TECcare Control Standard, muoviton ja biohajoava desiliina (tuotetiedot löytyvät puhdistusaineet-tuoteryhmän alta).

Maahantuonti Kimmoisa Oy, jälleenmyyntikanavina tukkuliikkeet

Sivua päivitetty viimeksi: 1.2.2022