Vuodevaatteet

Familon Oy

Familon tyynyt ja peitteet

Familon Outlast 
Outlast®-erityisominaisuus pitää kehon lämpötilan tasaisen miellyttävänä läpi yön.
Tuotteet: Outlast Super -tyyny, Outlast -tyyny, Outlast Super -peite, Outlast -peite

Familon Cool Night (K-2018)
Climarelle® Cool- erityisominaisuus aikaansaa viilentävän vaikutuksen ihoa vasten. Täytekuitu varastoi ylimääräisen lämmön pois kehosta ja takaa viileän tuntemuksen läpi yön. Peite on ihanteellinen kesähelteelle ja ympärivuotiseen käyttöön viileämästä peitteestä pitävälle. Peitteen täytteenä hengittävää Aerellel® Cool Night -polyesteriontelokuitua. Tyynyn täytteenä pehmeää ja muotoutuvaa Aerelle® Cool Night -polyesteripallokuitua.

Tuotteet; Cool Night -tyyny, Cool Night -kevytpeite

Familon Celliant
Huipputeknologisen Celliant® -kuidun lämpöön reagoivat mineraalit palauttavat kehosta vapautuneen lämmön takaisin kehoon ja sen myötä verenkierto ja hapenottokyky parantuvat, palautuminen päivän rasituksista nopeutuu ja unenlaatu paranee.
Tuotteet: Celliant -tyyny, Celliant -tikkityyny, Celliant -peite

Familon Feeling
Feeling tyynyissä käytetty Comforel®Cocoon Eco-polyesterikuitu on untuvaisen pehmeää teknistä hahtuvamaista erikoiskuitua. Feeling –peitteessä yhdistyvät Tencel® ja Suprelle® Fresh Eco -polyesteriontelokuitujen erinomaiset ominaisuudet, jotka takaavat ainutlaatuisen keveyden, tehokkaan kosteuden hallinnan ja ilmankierron tuotteissa.
Tuotteet: Feeling -tyyny 600g ja 700g, Feeling -peite

Familon Ergo 
Ergonomiset Ergo -tyynyt ennaltaehkäisevät rasitusta sekä kiputiloja ja ovat oivallinen ratkaisu jo kipeytyneiden kehonalueiden hoitoon. Valikoimassa kehon lämpöön ja painoon reagoivia tyynyjä, sekä kehoa tukevia kuitutyynyjä jotka ovat suunniteltu yhteistyössä fysiatrian erikoislääkärin kanssa.
Tuotteet: Futurex -tyyny (S,M,L), selkä -lisätyyny, niska -tyyny, multi -lisätyyny

Familon Ultra
Ultra- tyynyjen täytteenä pehmeää ja yksilöllisesti muotoutuvaa Comforel® Eco –polyesteripallokuitua, joka antaa tasapainoisen tuen päälle ja niskalle. Ultra- peitteiden täytteenä on ainutlaatuisen ilmavaa ja hengittävää Hollofil® Eco polyesteriontelokuitua.
Tuotteet: Ultra -tyyny, -tikkityyny, -täyttötyyny, -muotoiltutäyttötyyny, -plus tyyny, -jättityyny, -peite, -kevytpeite, -kevyttuplapeite, Ultra Box -tyyny (K-2018)

Familon Ultra Sport
Hollofil® Active – yhdistelmäkuitu siirtää tehokkaasti kosteutta ja takaa miellyttävän pehmeyden.
Tuotteet: Sport -tikkityyny, -peite, -kevytpeite

Familon Extralife
Extralife-tuotteiden Dacron®Extralife -kuitu on kehitelty kestäväksi ja litistymättömäksi, ne säilyttävät ominaisuutensa pitkään.
Tuotteet: Extralife -tyyny ja -peite

Familon Princess
Tehokas Cirrus™-kuidun kosteudensiirto-ominaisuus auttaa pitämään tyynyn ja peitteen miellyttävän raikkaana koko yön.
Tuotteet: Princess -tyyny, -matalatyyny, -plus tyyny, -jättityyny, -peite, -kevytpeite, -tuplapeite, -pitkäpeite

Familon Softfill / (S-2018 kampanjatuote)
Pehmeät Familon Softfill- peitteistä ja tyynyissä on erityisen pehmeää ja kuohkeaa täytekuitua, joka tekee peitosta miellyttävän ilmavan ja lämpimän nukkua sekä tyynystä helposti muokattavan ja hyvin niskaa tukevan. Päällinen polyesteripuuvillaa ja täyte 100% polyesterispiraaliontelokuitua.
Tuotteet: Softfill-tyyny ja -peite

Familon Dreamfil
Dreamfill-sarjan kuitu on pehmeää ja kevyttä. Dreamfil -polyesterispiraaliontelokuitu on 35% kevyempää kuin tavalliset kuidut. 
Tuotteet: Dreamfil -tyyny, -matalatyyny, -peitteet (400g, 800g, 1000g)

Familon Uni
Raikkaat Familon Uni -peitteet ja -tyynyt ovat helppohoitoisia ja miellyttävän pehmeitä.
Tuotteet: Uni -tyyny ja -peite

Familon HipHop
Korkealaatuisten HipHop -tuotteiden miellyttävän pehmeä puuvillapäällinen ja hengittävät Hollofil® Eco -polyesteriontelokuidut takaavat hyvän nukkumismukavuuden ja tuotteiden helppohoitoisuuden. 
Tuotteet: HipHop -vauvantyyny, -lastentyyny, -vauvanpeite, -lastenpeite
Tuotteet: HipHop Plus -vauvan makuupussi. Päällinen 100% puuvillasatiini, sisäpuoli 100% puuvilla, täyte 100% polyesterispiraaliontelokuitu (S-2018)​

Familon Muumipallot
Helppohoitoisten ja turvallisten lastentuotteiden täytteenä on kuohkeaa ja ilmavaa polyesterispiraaliontelokuitua.
Tuotteet: Muumipallot -lastentyyny, -lastenpeite, -makuupussi

Familon Karhunen
Helppohoitoisten ja turvallisten lastentuotteiden täytteenä on kuohkeaa ja ilmavaa polyesterispiraaliontelokuitua.
Tuotteet: Karhunen -lastentyyny ja -lastenpeite

 

Familon PRO tyynyt ja peitteet ammattikäyttöön

Familon Pro:n tuotteet suunnitellaan hotelli-, laiva- ja julkisen sektorin käyttöön. Suunnittelu perustuu kunkin kohteen erityisvaatimuksille: paloturvallisuus, nukkumismukavuus, kestävyys ja huollettavuus ovat aina etusijalla. Täytämme aina laatu-, ympäristö- ja tuoteturvallisuusjärjestelmien kriteerit. Tuotteiden ja prosessien terveellisyyttä, turvallisuutta ja laatua kehitetään ja valvotaan jatkuvasti.

Familon Diivi Safe -tyyny, paloluokiteltu SL1
Familon Viivi Safe -tyyny, paloluokiteltu SL1
Familon Ida Safe -tyyny, paloluokiteltu SL1
Familon Standard Safe -peite, paloluokiteltu SL1
Familon Ultra Safe -peite, paloluokiteltu SL1
Familon Unelias Safe -lasten tyyny ja peite, paloluokiteltu SL1
Familon Aurora -tyyny ja -peite, paloluokiteltu SL2

Familon Microkuitutyyny, paloluokiteltu SL2​
Familon Nova -tyyny, paloluokiteltu SL2
Familon Natur -peite, paloluokiteltu SL2
Familon Lumikki -lasten tyyny ja peite, paloluokiteltu SL2

Allergianäkökulma: Kaikkien tuotteiden materiaalina on tutkittu korkealuokkainen, herkistämätön, hygieeninen, hengittävä, vesipestävä ja hajuton kuitutäyte ja korkealuokkainen ärsyttämätön pintamateriaali. Allergiatunnuksen saaneissa tuotteissa ei ole formaldehydiä ja viimeistelyaineita. Tuotteissa on selkeät opasteet huoltoon, vaihtoon ja käyttöön.

Valmistaja: Familon Oy, Heikkiläntie 7B, 00210 Helsinki, puh. 010 5045 400
Jälleenmyynti: Familon; https://www.familon.fi/fi/, Jälleenmyyjät; https://www.familon.fi/fi/meista/jalleenmyyjat/

Joutsen Finland

Kotimainen johtava untuvatuotteiden valmistaja Joutsen Finland Oy on saanut Allergiatunnuksen käyttöoikeuden ainutlaatuisen Down System -puhdistusprosessin ja korkealuokkaisuuden ansiosta. Tuotteiden täytteenä on korkealaatuinen, puhdas untuva tai untuvainen höyhen ja niistä on poistettu tehtaan ainutlaatuisen puhdistusmenetelmän ansiosta kaikki pöly, hilse ja rasva sekä eläinperäiset valkuaisaineet, jotka yleisesti aiheuttavat allergiaa. Tuotteiden valmistuksessa ei käytetä puhdistuksen jälkeen mitään lisäaineita.

Joutsen® puuvilla- ja pellavafroteepintaiset untuvatyynyt
Froteeuntuvatyynyjen ulkopinta on laadukasta puuvillafroteea, joka imee tehokkaasti kosteutta. Täytteenä 60 % untuvaa ja 40 % untuvaista höyhentä. Pellavafroteetyyjen ulkopinta on kotimaista Jokipiin pellavafroteeta, joka imee kosteutta puuvillafroteeta tehokkaammin. Täytteenä 60 % untuvaa ja 40 % untuvaista höyhentä. Molemmista saatavilla keskikorkeaa ja korkeaa mallia.

Joutsen® Unessa, ilmastoidut untuvapeitteet ja -tyynyt
Patentoidun ClimaBalance® rakenteen ansiosta tuotteisiin muodostuu ilmakanavia, joiden tehtävänä on siirtää kosteutta ja ihmiskehon tuottamaa lämpöä entistä nopeammin. Tuotteet ovat entistä hengittävämpiä ja miellyttävämpiä.

Joutsen® Triplus, erikoisrakennetyynyt
Kolme eri mallia: Triplus Ferme, Triplus Petit ja Triplus Tendren ovat suunniteltu rentouttavampiin ja terveellisempiin uniin. Ferme on napakka ja korkea rakennetyyny, jossa ulkokerros on ylellistä 90/10 untuvaa. Petit on napakka ja matala malli ja Tendre pehmeä ja korkea malli vastaavin ominaisuuksin.

Joutsen® Skandinavia, laadukkaat untuvapeitteet ja -tyynyt
Skandinavia sarjassa käytetään 100% puuvillakankaita ja täytelaadut ovat joko 60/40 tai ylellisempi 90/10. Ensimmäinen luku kertoo puhtaan untuvan prosentuaalisen osuuden täytteen painosta ja jälkimmäinen luku untuvaisen höyhenen osuuden.

Joutsen® Royal, ylelliset untuvapeitteet ja -tyynyt
Royal tuotteet valmistetaan maailman parhaista untuvalaaduista ja kankaista. Royal-sarjassa Allergiatunnuksen on saanut 100% puuvilla kangasvaihtoehtoinen malli. Tuotteiden täytteenä on 100 % untuva.

Allergianäkökulma: Tuotteiden täytteenä on tutkittu, puhdistettu, herkistämätön, hengittävä ja hajuton untuva/höyhentäyte ja korkealuokkainen ärsyttämätön pintamateriaali. Tuotteissa ei ole formaldehydiä ja viimeistelyaineita. Untuvat eivät herkistä eivätkä ne elätä pölypunkkeja. Kaikki tuotteet ovat 60 C vesipestäviä.

Valmistaja: Joutsen Finland Oy, Petsamonkatu 83, 11120 Riihimäki, puh. 0207 495200, Jälleenmyynti: Stockmann, Sokos, Kodin 1, Asko, Hobby Hall ja omat Joutsen-liikkeet (Riihimäki-tehtaanmyymälä, Helsinki, Museokatu ja Espoossa Kauppakeskus Sello). Muut toimipisteet löytyvät Joutsen-internetsivuilta.

Univisio tyynyt ja peitteet (kuluttajakäyttöön)

Anno® Ilma tyyny ja peite
Sarjan tuotteet ovat korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja Avainlipputuotteita. Laadukas kangas on 85 % polyesteriä /15 % puuvillaa. Kankaassa yhdistyy perinteiseen materiaaliin innovatiivinen viimeistely, jonka ansiosta kangas on kevyttä, miellyttävän tuntuista ja hengittävää mukautuen paremmin nukkujan mukaan. Silikonoitu Blowfill® kuitu täytteenä viimeistelee tuotteelle sen ylellisen pehmeyden.

Lastensarja Onni&Ilona (tyyny, peite, petauspatja ja lastenpatja)
Tuotteiden kangas on pehmeää ja kosteutta haihduttavaa 100% polyesterimikrokangasta hennolla nallekuviolla. Tyynyjen täytteenä on vauvojen tyynyssä polyesterivanu ja lasten tyynyssä polyesteripallokuitu. Peitteiden ja petauspatjan täytteenä ilmava, kolmiulotteinen polyesterikuitu ja patja on valmistettu 100% polyesterikuitulevystä. Patjan päällisen voi pestä koneessa 60 asteessa.

Soft Dream tyyny ja peite
Soft Dream -sarjan tuotteet ovat pehmeitä ja kuohkeita sekä muokkautuvat hyvin. Tyynyjen ja peitteiden sisällä on hengittävä, untuvainen mikrokuitutäyte, jonka rakenne siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta. Ekologinen, luontoa säästävä mikrokuitutäyte on 100% mikropolyesteriä. Tyynyn sileä päälliskangas on tiheää, pitkäkuituista 100% puuvillaperkaalia ja peitteen ruututikattu päälliskangas tiheää, pitkäkuituista 100% puuvillacambria.

Uni-Medical -sarja, Balance tyyny ja peite sekä Future tyyny
Uni-Medical -sarjan toiminnalliset tuotteet on suunniteltu tulemaan terveellistä ja virkistävää nukkumista. Balance tyynyn ja peitteen kankaassa on ainutlaatuinen ominaisuus, jonka ansiosta se reagoi nukkujan kehon lämmönvaihteluun. Päälliskankaassa käytetty PCM-teknologia varastoi tai vapauttaa lämpöenergiaa, joka tasapainottaa ja parantaa nukkujan unta. Päälliskankaana on tiheä 100% puuvillapercale. Täytteenä tyynyssä on 100% Blowfill® polyesteripallokuitu ja peitteessä 100% Blowfill® polyesterispiraalikuitu, jotka pitävät tuotteet pitkään kuohkeina ja kimmoisina erikoisrakenteensa ansiosta. Kyljellään nukkuvalle suunnatussa tyynyssä on kaularankaa tukeva palkki ja se soveltuu pään- ja hartia-alueen kiputiloista kärsiville henkilöille. Täytteen 100% Blowfill® polyesteripallokuitu pitää tuotteen pitkään kuohkeana ja kimmoisana erikoisrakenteensa ansiosta. Päälliskankaan ovat laadukasta 100% puuvillaperkaalia.

Luxor tyyny ja peite
Sarjan tuotteet ovat korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja avainlipputuotteita. Tuotteiden kangas on 65% mikromodal/35% polyesteriä, joka antaa tuotteelle sen ylellisen pehmeyden yhdessä kuohkean täytteen kanssa. Täytteenä tyynyssä on 100% Blowfill® polyesterikuitu ja peitteessä 100% Blowfill® polyesterispiraalikuitu, jotka pitävät tuotteet pitkään pehmeinä ja kuohkeina erikoisrakenteensa ansiosta.

Unilux petauspatjansuoja
Helppohoitoinen petauspatjansuoja antaa suojaa petauspatjaa ja pysyy hyvin paikallaan kulmissa olevien tukevien kuminauhojen ansiosta. Päälliskankaana tuotteissa on valkoinen polyesteri 50%/puuvilla 50% ja täytteenä 100% polyesterikuitu.

Unipro -tuotteet (ammattikäyttöön)
Ammattikäyttöön tarkoitetuilta vuode- ja sisustustekstiileiltä edellytetään aivan erityistä kestävyyttä, huollettavuutta ja turvallisuutta mukavuudesta tinkimättä. Ammattikäyttöön valmistetuissa Unipro® -tuotteissa laatu näkyy ja tuntuu: ammattilaisten niissä arvostamia ominaisuuksia ovat paloturvallisuus, hygieenisyys ja materiaalit, jotka pysyvät kuohkeina ja miellyttävinä kovassakin käytössä toistuvista pesuista huolimatta. Paloturvalliset SL1 tyynyt ja peitteet sekä SL1 Willquard tyynyt, ammattikäyttöön tarkoitetut SL2 laitostyynyt ja -peitteet sekä päiväkotimalliston peitteen ja tyynyt ovat saaneet Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Allergianäkökulma: Kaikkien Suomessa valmistettujen tuotteiden materiaalina on tutkittu korkealuokkainen, herkistämätön, hygieeninen, hengittävä 60 asteessa vesipestävä ja hajuton kuitutäyte sekä korkealuokkainen, ärsyttämätön pintamateriaali. Tuotteissa ei ole formaldehydiä ja viimeistelyaineita. Kaikissa tuotteissa on selkeät opasteet huoltoon, vaihtoon ja käyttöön.

Valmistaja: Univisio Oy, Teollisuustie 4, 38800 Jämijärvi. Kuluttajapalvelu puh: 020 7580 438
Jälleenmyyjät: Univisio-tuotteita myyvät hyvinvarustetut tavaratalot ja erikoisliikkeet kautta maan.