Vaipat ja kuukautissuojat

Muumi-teippi- ja housuvaipat

Suomalainen hygieniatuotteiden valmistaja Delipap Oy on saanut Allergiatunnuksen seuraaville lasten vaipoille.

Suomalainen hygieniatuotteiden valmistaja Delipap Oy on saanut Allergiatunnuksen seuraaville lasten vaipoille.

New Born (1) -teippivaippa, 2 - 5 kg
Vastasyntyneen vauvan vaippa, jossa erityisen pehmeä pintakerros. New Born -vaippa on muotoiltu pienen vauvan navan kohdalta – hellävarainen herkälle navalle. Taka- ja sivujoustot takaavat istuvuuden ja estävät sivu- ja selkävuodot.

Mini (2) -teippivaippa, 3 - 6 kg
Erityisen pehmeä vaippa vauvalle, joka enimmäkseen nukkuu. Myös Mini -vaipassa on muotoilu pienen vauvan navan kohdalla – hellävarainen herkälle navalle. Taka- ja sivujoustot takaavat istuvuuden ja estävät sivu- ja selkävuodot.

Midi (3) -teippivaippa, 5 - 8 kg
Tässä vaiheessa uinuvasta vauvasta kehittyy pieni seikkailija. Vaippa myötäilee lapsen liikkeitä taka- ja sivujoustojen avulla. Vaippa taiteltu kolmeen osaan, kätevä ja hygieeninen ottaa mukaan. Myös pikkupaketissa.

Maxi (4) teippivaippa, 7 - 14 kg
Liikkuville lapsille -konttaajista taapertajiin. Vaipassa on pehmeä ydin, joka imee entistäkin enemmän ja mahdollistaa kuivan olon ja esteettömän leikkimisen. Taka- ja sivujoustot takaavat istuvuuden. Vaippa taiteltu kolmeen osaan, kätevä ja hygieeninen ottaa mukaan. Myös pikkupaketissa.

Maxi+ (5) -teippivaippa, 10 - 16 kg
Imukykyisempi vaippa, joka pysyy napakasti paikoillaan kovassakin menossa! Vaipassa on pehmeä ydin - vaippa on istuva vaipanvaihdosta toiseen. Vaippa taiteltu kolmeen osaan, kätevä ja hygieeninen ottaa mukaan. Myös pikkupaketissa.

Junior (6) -teippivaippa, 12 - 24 kg
Teippivaippasarjan pisin ja imukykyisin vaippa, joka pysyy mukana vauhdissa jatkuvasti! Varma vaippa suuremmille lapsille ja erityisesti yökäyttöön, jolloin imukyky on todella tarpeen! Vaippa taiteltu kolmeen osaan, kätevä ja hygieeninen ottaa mukaan.

Maxi+ (5) -housuvaippa, 7 - 15 kg
Imukykyisempi vaippa käveleville ja kävelemistä opetteleville lapsille. Normaali- ja tuplapakkaus.

Junior (6) -housuvaippa, 12 - 20 kg
Napakka, istuva, suurempi ja imukykyisempi vaippa kovaankin menoon. Normaali- ja tuplapakkaus.

Extra Large (7) -housuvaippa,16 - 26 kg
Housuvaippasarjan suurin ja imukykyisin tuote. Tuplapakkaus.

Allergianäkökulma: Tuotteiden valmistuksessa on käytetty vain puhtaita ja ihoa ärsyttämättömiä raaka-aineita ja pintamateriaaleja. Vaippojen täytteenä oleva selluloosa on pitkäkuituista ja pehmeää ja vaipat pysyvät kuivina, jolloin ne eivät aiheuta lapsen herkkään ihoon kutinaa tai ärsytystä. Tuotteet eivät sisällä optisia kirkasteita, lateksia, formaldehydiä eikä ftalaatteja. Tuotteiden valmistuksessa ei myöskään käytetä hajusteita tai voiteita. Valmistaja: Delipap Oy, Teollisuustie 19, 02880 Veikkola, puh.09-260 620, www.muumibaby.fi. Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat.

Myllymuksut

Suomalainen tekstiilituotteiden valmistaja, joka valmistaa ja myy Muksut (R) kestovaippoja ja Maijat(R) kangassiteita ja liivinsuojia. Yhtiöllä on Allergiatunnuksen käyttöoikeus bambu-, hamppu-, puuvilla-, polyster-, mikrofleece- ja luomukankaista valmistamilleen ylläoleville tuotteille. Kosteussulkukankaana käytetään polyuretaanilaminoitua polyesteria.

All-in One
Helppo ratkaisu vaikkapa hoitovaipoiksi helppokäyttöisyyden ansiosta. Pue-Pidä-Pese, ei erillisiä imuosia eikä kuivaliinoja. Vaipassa on tukikankaana kerros valkaisematonta puuvillaa, ulosvedettävässä imuläpässä 4 kerrosta erittäin imukykyistä bambuhamppua. Tarvittaessa imutehoa voi tehostaa esim. yövaippaan takana sijatisevan täyttöaukon kautta.

Taskuvaippa
Kapea ja hyvin istuva taskuvaippa. Helppokäyttöinen, lisätään taskuun haluttu imu ja vaippa on käyttövalmis.

Kuorivaippa
Kevyt ja pitävä vaippa, jossa napakat vuotosuojat. Kuoren sisällä voi käyttää lähes mitä tahansa sisävaippaa tai pötköksi taiteltua imuosaa.

Sisävaippa
Käytetään kuorivaipan kanssa. Kuminauhakujissa on pehmeä ja joustava elastiininauha, tarrakiinnitys.

Harkkahousut
Vaippa kuivaksiopetteluvaiheeseen. Nappikiinnitys. Kiinteä imuosa bambuhamppua, sisäpinta puuvillaa ja ulkopinta PUL-kosteussulkukangasta.

Housuvaippa
Nepparikiinnitteiset housuvaipat ovat tarkoitettu ensisijaisesti lapsille, jotka osaavat jo seistä itse.

Villavaipat
Menirovillaiset puolipotkarit pitävät varpaat lämpimänä ja vaatteet kuivina. Imee jopa 30-40% painostaan tuntumatta silti kostealta.

Imut ja kuivaliinat
Vaipassa tulee olla aina kuoriosan lisäksi myös imuosa, joka imee kosteuden itseensä. Joissakin vaipoissa imuosa on kiinteästi mukana, toisiin vaippoihin se liitetään erillisenä osana. Vaihtoehtoja on erilaisia.

Imetysliivinsuojat
Äitiyspakkauksessa kaudella 2011-2012 mukana ollut liivinsuoja. Bambujoustofrotee sisäpinta. Pestävä, pehmeä suoja rintamaitovuotoihin, sijoitettavaksi rintaliivin sisäpuolelle.

Kangassiteet ja pikkuhousunsuojat
Pehmeät luonnonkuituiset suojat ovat hengittäviä ja ihoystävällistä bambupuuvillaa. Kosteussulkuna on PUL br-kangas. Siteiden alapuoli on puuvillaa, joka pitää yhdessä nepparikiinnityksen kera siteet hyvin paikoillaan.

Allergianäkökulma: Tuotteet ovat pintamateriaaliltaan iholle miellyttävää, ärsyttämätöntä ja hyvin hengittävää. Tuotteissa on hyvä imukyky, jonka ansiosta tuotteiden pinta jää kuivan tuntuiseksi eikä näin ärsytä tai aiheuta hankaumia herkällekään iholle. Tuotteessa ei ole käytetty formaldehydiä tai muita ärsyttäviä aineita. Valmistaja: Myllymuksut Oy, Kopsamontie 190, 35540 Juupajoki, asiakaspalvelu@myllymuksut.com, www.myllymuksut.com, puh. asiakaspalvelu 045-671 1003 , Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet.

Pampers-vaipat

Pampers New Baby
Vaipoissa on väriä muuttava kosteuden ilmaisin. Se muuttuu siniseksi, kun lapsi kastelee vaipan, ilmoittaen näin mahdollisesti vaipanvaihtotarpeesta. Tuotteissa on hyvä imupinta, joka on suunniteltu erityisesti vastasyntyneen pehmeän kakan imemiseen ja lapsen kuivana pitämiseen sekä suojaamiseen.

Pampers Active Fit
Vaippa, joka säilyy kuivana jopa 12 tuntia. Joustaa kolmeen suuntaan ja mukautuu täydellisesti lapsen vyötärön, säärien ja takapuolen ympärille.

Pampers Baby-Dry
Vaippa, jossa on ylimääräinen unikerros, joka imee kosteutta entistä nopeammin, jopa 12 tunnin kuivuus. Auttaa pitämään ihon kuivana ja hyvinvoivana. Joustavat kielekkeet venyvät ja supistuvat mukautuen lapsen liikkeisiin.

Pampers Easy Up - housuvaippa
Kätevä vaippa, jonka reunat joustavat ja sisältää ylimääräisen kuivan kerroksen, joka suojaa vuodoilta jopa 12 tunnin ajan. Helppo pukea ja riisua.

Allergianäkökulma: Tuotteet ovat pintamateriaaliltaan iholle miellyttävää, ärsyttämätöntä ja hyvin hengittävää. Tuotteissa on hyvä imukyky, jonka ansiosta tuotteiden pinta jää kuivan tuntuiseksi eikä näin ärsytä tai aiheuta hankaumia herkällekään iholle. Tuotteessa ei ole käytetty formaldehydiä tai muita ärsyttäviä aineita.Valmistaja: Procter & Gamble, Kuluttajapalvelu 020 325 525, www.pampers.com, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet.

Vuokkoset

Suomalainen hygieniatuotteiden valmistaja Delipap Oy on saanut ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana naisten kuukautissiteiden ja pikkuhousunsuojien valmistajana Allergiatunnuksen. Sarjasta löytävät seuraavat tuotteet.

100% Bio-sarja
Vuokkoset 100% Bio on ekologinen, kompostoituva ja ihoystävällinen tuotesarja. Sarjaan kuuluu Normal pikkuhousunsuojat, Normal Wings ja Long Wings ohutsiteet. Tuotteiden pehmeä pinta on aitoa luomupuuvillaa.

Cotton -sarja
Erityisen hellävarainen herkälle iholle, pehmeä ja mukavan tuntuinen ihoa vasten. Tuotteessa on luomupuuvilla-pinta. Cotton-sarja sisältää Normal pikkuhousunsuojan, Normal-, Normal Wings- ja Night Wings-ohutsiteet.

Ohutsiteet-sarja
Vuokkoset Ohutsiteet ovat luotettavia ja imukykyisiä. Erityisen pehmeät ja hellävaraiset myös herkälle iholle. Ohutsiteet: Normal, Normal Wings, Long Wings ja Night Wings.

Pikkuhousunsuojat
Vuokkoset –pikkuhousunsuojasarjassa tuotteita jokaiselle, jokapäiväiseen käyttöön. Ohuita ja pehmeitä. Sarjassa: Ultralight, Light, Normal ja Long.

Soft
Vuokkoset Soft on erittäin pehmeä pikkuhousunsuoja päivittäiseen käyttöön, riittoisassa pakkauksessa.

Double Secure

Pidempi ja leveämpi yöside takaa rauhalliset unet, ilman pelkoa ohivuodoista. Tuplasiivekkeet. Soveltuu myös synnytyksen jälkeiseen vuotoon.

Classic Anatomic Night Wings
Vuokkoset Anatomic Night on luotettava, siivellinen side yökäyttöön.

Classic Anatomic Normal
Vuokkoset Classic on imukykyinen ja pehmeä suoja, jolla käyttäjiä jo vuosikymmenten takaa.

Allergianäkökulma: Tuotteet ovat pintamateriaaliltaan iholle miellyttävää, ärsyttämätöntä ja hyvin pehmeää puuvillaa. Tuotteissa on hyvä imukyky, jonka ansiosta tuotteiden pinta jää kuivan tuntuiseksi eikä näin ärsytä tai aiheuta hankaumia herkällekään iholle. Tuotteessa ei ole käytetty formaldehydiä tai muita ärsyttäviä aineita. Valmistaja: Delipap Oy, Teollisuustie 19, 02880 Veikkola, puh.09-260 620, www.vuokkoset.fi Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet.