Vaipat ja kuukautissuojat

Vaipat ja kuukautissuojat

Dermosil

Dermosilin Sensitive-sarjasta löydät nyt myös herkälle iholle kehitetyt Dermosil by Vuokkoset siteet ja pikkuhousunsuojat, joiden pintamateriaali on 100% luomupuuvillaa.

Dermosil by Vuokkoset Sensitive Pikkuhousunsuoja Pehmeä ja huomaamaton Pikkuhousunsuoja (4045) avuksi niukkoihin vuotopäiviin. Imukykyinen rakenne ja kapea muotoilu takaavat huolettoman olon.

Dermosil by Vuokkoset Sensitive siivellinen päiväside Hengittävä, pehmeä ja kapeaksi  muotoiltu kuukautissuoja (4043) on miellyttävä ja luotettava käyttää. Siteen siivekkeet estävät tehokkaasti ohivuodot.

Dermosil by Vuokkoset Sensitive Siivellinen yöside Yöside (4044) takaa levolliset unet kuukautisten aikana, sillä erittäin imukykyinen, muotoiltu side estää ohivuodot. Puuvillapinta pitää olon raikkaana.

Allergianäkökulma: Tuotteiden valmistuksessa on käytetty vain puhtaita ja ihoa ärsyttämättömiä raaka-aineita ja pintamateriaaleja. Tuotteiden täytteenä oleva selluloosa on pitkäkuituista ja pehmeää ja vaipat pysyvät kuivina, jolloin ne eivät aiheuta erkkään ihoon kutinaa tai ärsytystä. Tuotteet eivät sisällä optisia kirkasteita, lateksia, formaldehydiä eikä ftalaatteja. Tuotteiden valmistuksessa ei myöskään käytetä hajusteita tai voiteita. Valmistaja: Delipap Oy /Vuokkoset. Myynti: www.dermosil.fi 

Pampers

Pampers baby Dry teippi- ja housuvaipat Imukykyisen Micro Pearls -kerroksen omaavat vaipat lukitsevat nesteen vaippaan jopa 12 tunniksi. Nopea imukyky ja joustavat sivut. Vaipat ovat suunniteltu siten, että ilma kiertää vaipan sisällä koko yön ajan ja näin vaipat ovat paremmin hengittäviä. Vaipasta löytyy useita eri kokoja eri kiloluokissa. 

Allergianäkökulma: Tuotteiden valmistuksessa on käytetty vain puhtaita ja ihoa ärsyttämättömiä raaka-aineita ja pintamateriaaleja. Vaippojen täytteenä oleva selluloosa on tutkittua ja iholle pehmeää. Vaipat ovat toteutettu siten, että ne pysyvät pitkään kuivina, jolloin ne eivät aiheuta lapsen herkkään ihoon kutinaa tai ärsytystä. Tuotteet eivät sisällä optisia kirkasteita, lateksia, formaldehydiä eikä ftalaatteja tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä kemikaaleja. Tuotteiden valmistuksessa ei myöskään käytetä hajusteita. Valmistaja: Procter & Gamble, www.pampers.fi Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat.

Muumi-teippi- ja housuvaipat 

Suomalainen hygieniatuotteiden valmistaja Delipap Oy on saanut Allergiatunnuksen seuraaville lasten vaipoille.

Starters (1) -teippivaippa, 2 - 5 kg
Vastasyntyneen vauvan vaippa. New Born -vaippa on muotoiltu pienen vauvan navan kohdalta. Taka- ja sivujoustot auttavat istuvuuteen ja estävät sivu- ja selkävuodot.

Starters (2) -teippivaippa, 3 - 6 kg
Pehmeä vaippa vauvalle, joka enimmäkseen nukkuu. Mini -vaipassa on muotoilu pienen vauvan navan kohdalla. Taka- ja sivujoustot auttavat istuvuuteen ja estävät sivu- ja selkävuodot.

Diapers (3) -teippivaippa, 5 - 8 kg
Vaippa, joka on suunniteltu myötäilemään lapsen liikkeitä, taka- ja sivujoustot.

Diapers (4) teippivaippa, 7 - 14 kg
Vaippa liikkuville lapsille -konttaajista taapertajiin. Pehmeä ydin, joka ime enemmän, mahdollistaa kuivan olon ja esteettömän leikkimisen. Taka- ja sivujoustot.

Diapers (5) -teippivaippa, 10 - 16 kg
Imukykyisempi vaippa, joka on suunniteltu lasten vauhdikkaisiinkin menoihin.

Diapers (6) -teippivaippa, 12 - 24 kg
Teippivaippasarjan pisin ja imukykyisin vaippa. Vaippa on suunniteltu suuremmille lapsille ja erityisesti yökäyttöön, jolloin imukyky on eduksi.

Walkers (5) -housuvaippa, 7 - 15 kg
Imukykyisempi vaippa käveleville ja kävelemistä opetteleville lapsille. Normaali- ja tuplapakkaus.

Walkers (6) -housuvaippa, 12 - 20 kg
Napakka, istuva, suurempi ja imukykyisempi vaippa kovaankin menoon. Normaali- ja tuplapakkaus.

Walkers (7) -housuvaippa,16 - 26 kg
Housuvaippasarjan suurin ja imukykyisin tuote. Tuplapakkaus.

Allergianäkökulma: Tuotteiden valmistuksessa on käytetty vain puhtaita ja ihoa ärsyttämättömiä raaka-aineita ja pintamateriaaleja. Vaippojen täytteenä oleva selluloosa on pitkäkuituista ja pehmeää ja vaipat pysyvät kuivina, jolloin ne eivät aiheuta lapsen herkkään ihoon kutinaa tai ärsytystä. Tuotteet eivät sisällä optisia kirkasteita, lateksia, formaldehydiä eikä ftalaatteja. Tuotteiden valmistuksessa ei myöskään käytetä hajusteita tai voiteita. Valmistaja: Delipap Oy, Teollisuustie 19, 02880 Veikkola, puh.09-260 620, www.muumibaby.fi. Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat.

Vuokkoset

Suomalainen hygieniatuotteiden valmistaja Delipap Oy on saanut ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana naisten kuukautissiteiden ja pikkuhousunsuojien valmistajana Allergiatunnuksen. Sarjasta löytävät seuraavat tuotteet.

100% Bio-sarja
Ekologinen, kompostoituva ja ihoystävällinen tuotesarja. Sarjaan kuuluu Normal pikkuhousunsuojat, Normal Wings, Long Wings ja Night Wings ohutsiteet. Tuotteiden pehmeä pinta on aitoa luomupuuvillaa.

Cotton -sarja 
Suunniteltu herkälle iholle. Tuotteessa on luomupuuvilla-pinta. Cotton-sarja sisältää Normal pikkuhousunsuojan, Normal-, Normal Wings- ja Night Wings-ohutsiteet.

Ohutsiteet-sarja
Imukykyiset ohutsiteet, hellävaraiset myös herkälle iholle. Ohutsiteet: Normal, Normal Wings, Long Wings ja Night Wings.

Pikkuhousunsuojat 
Sarjassa: Ultralight, Light, Normal ja Long. Ohut ja pehmeä.

Soft
Erittäin pehmeä pikkuhousunsuoja.

Classic Anatomic Normal
Imukykyinen ja pehmeä suoja.

Organic Tampon
Imukykyiset 100% luomupuuvillaiset tamponit kolmessa koossa: Mini, Normal ja Super. Kompostoituva.

Allergianäkökulma: Tuotteet ovat pintamateriaaliltaan iholle miellyttävää, ärsyttämätöntä ja hyvin pehmeää puuvillaa. Tuotteissa on hyvä imukyky, jonka ansiosta tuotteiden pinta jää kuivan tuntuiseksi eikä näin ärsytä tai aiheuta hankaumia herkällekään iholle. Tuotteessa ei ole käytetty formaldehydiä tai muita ärsyttäviä aineita. Valmistaja: Delipap Oy, Teollisuustie 19, 02880 Veikkola, puh.09-260 620, www.vuokkoset.fi Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet.

Sivua päivitetty viimeksi: 3.2.2021