Vanutuotteet

Vanutuotteet

Helmi

Vanu
Perinteinen vaalea vanu. Pakkauksessa 80g/pss. Sopii hyvin esimerkiksi ihon puhdistukseen, haavojen hoitoon, meikin pohjustukseen ja poistoon sekä vauvan herkän ihon päivittäiseen hoitoon.

Vanulaput
Ovaalin muotoiset vaaleat vanulaput. Pakkauksessa 50kpl/pss. Sopii vastaavalla tavalla käytettäväksi kuin perinteinen vanu.

Vanupuikot
Pituus 7,5cm. Pakkauksessa 200kpl/rasia. Sopii yleishygienian päivittäiseen hoitoon, esimerkiksi lasten, haavojen ja kauneuden hoitoon yms. Puikon materiaali polypropyleeniä.

Meikkipuikot
Vastaavanlaiset kuin vanupuikot, mutta muodoltaan sopivat erityisesti meikkaukseen: puikon suippo pää käy meikin korjailuun ja leveä pää meikin levittämiseen.

Helmi Baby -puhdistuspyyhkeet
Hajusteettomat ja pehmeät puhdistuspyyhkeet ovat tarkoitettu lasten herkän ihon pintapuhdistukseen vaipan vaihdon yhteydessä.

Helmi Baby -liivinsuojat
Tuote on tarkoitettu pienten rintaruokinnassa olevien lasten äitien maitovuotoihin. Tuotteen sisäpinta on 100% luonnonpuuvillaa, joten se on pehmeä herkällekin iholle. Tuote on valkoinen ja anatomisesti muotoiltu juuri imettäville äideille. Tuotteessa on hengittävä tausta, jonka ansiosta se päästää lävitseen ilmaa, muttei rintamaitoa. Näin tuote ei haudo herkkää ihoa.

Helmi Baby -suoja-alustat
Tämä kertakäyttöinen ja imevä suoja-alusta on aina puhdas ja hygieeninen lisäapu vaipanvaihtoon kodin ulkopuolella liikuttaessa. Tuotteessa on imukykyinen selluloosamassa ja kosteutta läpäisemätön taustakalvo.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat ja niiden pitoisuudet eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Tuotteet ovat pintamateriaaliltaan iholle miellyttäviä, ärsyttämättömiä ja hyvin hengittäviä. Tuotteissa on lisäksi hyvä imukyky, jonka ansiosta tuotteen pinta jää kuivan tuntuiseksi eikä näin ärsytä tai aiheuta hankaumia herkälle iholle. Tuotteissa ei ole käytetty formaldehydiä tai muita ärsyttäviä aineita.  

Valmistaja: Delipap Oy, Teollisuustie 19, 02880 Veikkola, puh.09-260 620, www.helmituotteet.fi Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet.

Sivua päivitetty viimeksi: 14.10.2020