Vanutuotteet

Vanutuotteet

Helmi

Vanu
Perinteinen vaalea vanu. Pakkauksessa 80g/pss. Sopii hyvin esimerkiksi ihon puhdistukseen, haavojen hoitoon, meikin pohjustukseen ja poistoon sekä vauvan herkän ihon päivittäiseen hoitoon.

Vanulaput
Ovaalin muotoiset vaaleat vanulaput. Pakkauksessa 50kpl/pss. Sopii vastaavalla tavalla käytettäväksi kuin perinteinen vanu.

Vanupuikot
Pituus 7,5cm. Pakkauksessa 200kpl/rasia. Sopii yleishygienian päivittäiseen hoitoon, esimerkiksi lasten, haavojen ja kauneuden hoitoon yms. Puikon materiaali polypropyleeniä.

Meikkipuikot
Vastaavanlaiset kuin vanupuikot, mutta muodoltaan sopivat erityisesti meikkaukseen: puikon suippo pää käy meikin korjailuun ja leveä pää meikin levittämiseen.

Helmi Baby -suoja-alustat
Tämä kertakäyttöinen ja imevä suoja-alusta on aina puhdas ja hygieeninen lisäapu vaipanvaihtoon kodin ulkopuolella liikuttaessa. Tuotteessa on imukykyinen selluloosamassa ja kosteutta läpäisemätön taustakalvo.

Helmi Baby -puhdistuspyyhe
Hajusteeton ja pehmeä puhdistuspyyhe on tarkoitettu lasten herkän ihon pintapuhdistukseen vaipan vaihdon yhteydessä.

Helmi Baby biohajoava puhdistuspyyhe
Täysin biohajoava ja hellävarainen puhdistuspyyhe sopii vauvan hoitoon vaipanvaihdon ja ruokailun yhteydessä. Se sopii myös intiimialueelle, meikin poistoon tai koko perheen virkistäytymiseen. Vegaaninen pyyhe on 100% viskoosia, sisältäen rauhoittavaa allantoiinia ja kosteuttavaa glyseriiniä. Ei sisällä väriaineita, hajusteita eikä alkoholia. Pyyhkeen voi kierrättää kotikompostissa, kompostikäymälässä tai biojätteessä.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat ja niiden pitoisuudet eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Tuotteet ovat pintamateriaaliltaan iholle miellyttäviä, ärsyttämättömiä ja hyvin hengittäviä. Tuotteissa on lisäksi hyvä imukyky, jonka ansiosta tuotteen pinta jää kuivan tuntuiseksi eikä näin ärsytä tai aiheuta hankaumia herkälle iholle. Tuotteissa ei ole käytetty formaldehydiä tai muita ärsyttäviä aineita.  

Valmistaja: Delipap Oy, Teollisuustie 19, 02880 Veikkola, puh.09-260 620, www.helmituotteet.fi Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavaraliikkeet.

Sivua päivitetty viimeksi: 8.2.2021