Nenäliinat, talous/wc-paperit

Nenäliinat, talous/wc-paperit

Nenäliinat

Lotus Nessu

Lotus Nessu 
Pehmeät ja pölyämättömät nenäliinat, jotka ovat valmistettu puhtaasta selluloosasta. Tuotteissa on käytetty vain ihoa ärsyttämättömiä pehmennysaineita. Tuotteiden valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota pehmeyden ja pölyämättömyyden lisäksi mm. märkälujuuteen ja hajuttomuuteen. Luontoystävälliset Lotus Nessut eivät sisällä ärsyttäviä sidontaliimoja.

Lotus Nessu Aloe Vera
Yllä mainittujen nenäliinojen sisartuote, johon on lisätty hoitavaa Aloe Vera-balsamia, joka tekee tuotteesta erityisen pehmeän ja miellyttävän käyttää.

Lotus Nessu Sensitive
Nessu perheen pehmein nenäliina. Miellyttävän tuntuinen iholla. Pakkauksen tunnistaa pinkistä väristä.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät ärsytä tai herkistä. Tuotteet ovat hyvin pehmeitä ja äärimmäisen vähän pölyäviä. Valmistaja: OY SCA Hygiene Products AB, Itsehallintokuja 6, 02600 ESPOO, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat

Serla

Serla Jojoba-Balsam 
Pehmeä nenäliina, joka sisältää jojoba-öljyä, joka hellii pidempiaikaista niistämisestä ärtynyttä nenää tai muuten herkkää ihoa. Pakkauksessa on 70 kpl liinoja. 

Serla Silkinpehmeä
Laadukas, pehmeä nenäliina, joka sopii niin niistämiseen, kyynelten kuivaamiseen kuin tahrojen pyyhkimiseen. Tarpeen mukaan on  valittavissa pienempi tai suurempi paukkauskoko: 45 tai 100 liinaa. 

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät ärsytä tai herkistä. Tuotteet ovat hyvin pehmeitä ja äärimmäisen vähän pölyäviä. Valmistaja: Metsä Tissue, Revontulenpuisto 2, Espoo. puh. 010 4616, www.serla.fi, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat.

Talouspaperit

Lambi

Lambi kuvioitu talouspaperi: 4 rl pakkaus
Uudistunut kolmikerroksinen Lambi-talouspaperi on erittäin imukykyistä, pehmeää ja paksua. Lambin kuviollisen talouspaperin painokuvio muuttuu sesongeittain. Talouspaperi on valmistettu kokonaan ensikuidusta Suomessa. Pakkauksessa on kätevä Easy to Open  -aukaisumekanismi ja paketin sivussa sijaitsevan kantokahvan ansioista pakkaus on helppo kuljettaa kotiin.

Lambi valkoinen talouspaperi, puoliarkki: 3 rl pakkaus
Lambin uudistunutta valkoista, imukykyistä ja pehmeää talouspaperia saa myös kätevässä puoliarkkikoossa. Pakkauksessa on kolme rullaa. ​​ Talouspaperi on valmistettu kokonaan ensikuidusta Suomessa. Pakkauksessa on kätevä Easy to Open  -aukaisumekanismi. Pakkauksien sivussa sijaitseva kantokahva helpottaa kotiin kuljettamista.

Lambi valkoinen talouspaperi: 8 ja 12 rl pakkaus
Uudistunut kolmikerroksinen valkoinen Lambi-talouspaperi on erittäin imukykyistä, pehmeää ja paksua. Talouspaperi on valmistettu kokonaan ensikuidusta Suomessa. Pakkauksissa on kätevä Easy to Open  -aukaisumekanismi ja paketin sivussa sijaitsevan kantokahvan ansioista pakkaus on helppo kuljettaa kotiin.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät ärsytä tai herkistä. Tuotteet ovat hyvin pehmeitä ja äärimmäisen vähän pölyäviä. Valmistaja: Metsä Tissue, Revontulenpuisto 2 C, Espoo. puh. 010 4616, www.lambi.fi, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat.

WC-paperit

Lambi

Lambi kuvioitu WC-paperi: 6 rl pakkaus
Pehmeä ja vahva, kolmikerroksinen Lambin WC-paperi on hellävarainen koko perheen WC-paperi. Se on erittäin hienolaatuista ja pehmeää, mutta myös kestävää. Paperi on valmistettu kokonaan ensikuidusta Suomessa. Kuuden rullan WC-paperipakettien rullissa ja pakkauksissa on sesongeittain vaihtuva kuviointi. Pakkauksessa on kätevä Easy to Open  -aukaisumekanismi ja paketin sivussa sijaitsevan kantokahvan ansioista pakkaus on helppo kuljettaa kotiin.

Lambi valkoinen WC-paperi: 8, 12 ja 24 rl pakkaus
Pehmeää ja vahvaa, kolmikerroksista puhtaanvalkoista Lambin WC-paperia saa 8, 12 ja 24 rullan pakkauksissa. Lambin valkoinen WC-paperi on erittäin hienolaatuista ja pehmeää, mutta myös kestävää. 8 ja 12 rullan pakkauksissa on kätevä Easy to Open  -aukaisumekanismi. Pakkauksien sivussa sijaitseva kantokahva helpottaa kotiin kuljettamista. Paperi on valmistettu kokonaan ensikuidusta Suomessa.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät ärsytä tai herkistä. Tuotteet ovat hyvin pehmeitä ja äärimmäisen vähän pölyäviä. Valmistaja: Metsä Tissue, Revontulenpuisto 2 C, Espoo. puh. 010 4616, www.lambi.fi, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat.

Sivua päivitetty viimeksi: 14.10.2020