Nenäliinat

Nenäliinat

Lotus Nessu

Lotus Nessu 
Pehmeät ja pölyämättömät nenäliinat, jotka ovat valmistettu puhtaasta selluloosasta. Tuotteissa on käytetty vain ihoa ärsyttämättömiä pehmennysaineita. Tuotteiden valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota pehmeyden ja pölyämättömyyden lisäksi mm. märkälujuuteen ja hajuttomuuteen. Luontoystävälliset Lotus Nessut eivät sisällä ärsyttäviä sidontaliimoja.

Lotus Nessu Aloe Vera
Yllä mainittujen nenäliinojen sisartuote, johon on lisätty hoitavaa Aloe Vera-balsamia, joka tekee tuotteesta erityisen pehmeän ja miellyttävän käyttää.

Lotus Nessu Sensitive
Nessu perheen pehmein nenäliina. Miellyttävän tuntuinen iholla. Pakkauksen tunnistaa pinkistä väristä.

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät ärsytä tai herkistä. Tuotteet ovat hyvin pehmeitä ja äärimmäisen vähän pölyäviä. Valmistaja: OY SCA Hygiene Products AB, Itsehallintokuja 6, 02600 ESPOO, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat

Serla 

Serla Silkinpehmeä
Serla Silkinpehmeä nenäliina on pehmeä ja hellävarainen niin isolle kuin pienemmällekin nenälle. Korkealaatuinen Serla Silkinpehmeä valmistetaan vastuullisesti suomalaisesta ensikuidusta Mäntässä. Saatavilla kahdessa pakkauskoossa: 70 ja 100 liinaa.”

Allergianäkökulma: Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät ärsytä tai herkistä. Tuotteet ovat hyvin pehmeitä ja äärimmäisen vähän pölyäviä. Valmistaja: Metsä Tissue, Revontulenpuisto 2, Espoo. puh. 010 4616, www.serla.fi, Jälleenmyynti: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat.

Sivua päivitetty viimeksi: 3.2.2022